Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Några av mina allra bästa julinlägg

Pepparkakor med kristyr

Trots att jag har börjat i god tid med julförberedelserna kan jag inte förstå att det snart är jul. Jag myser vid tanken på det och fortsätter att hålla stressnivåerna låga genom att ta en sak i taget när det kommer till de som ska fixas. Förutom inlägget om en kravlös jul har jag skrivit en hel del andra läsvärda julinlägg genom åren och här tänkte jag tipsa om några av dem.

vinter tomten

En hållbar jul

Igår kväll började det snöa och det måste ha snöat en hel del i natt också för när jag tittade ut imorse var det alldeles vitt. Älskar när vår trädgård ser ut så här! Att få njuta av mycket uteliv och aktiviteter i snö är jul för mig. Konsumtionshets i form av många julklappar och genom att köpa en massa saker till julen känns passé. Här får du ett gäng tips på hur du skapar dig en hållbar jul.

egen pepparkakskrydda

Gör din egen pepparkakskrydda

Egen pepparkakskrydda

Visst går det att köpa en påse med färdigblandad pepparkakskrydda i affären, men jag tycker att det är mysigt att blanda till sin egna pepparkakskrydda. Fyra olika kryddor och en mortel är allt du behöver. Här hittar du receptet på egen pepparkakskrydda!

Pepparkaksmuffins med glasyr recept

Pepparkaksmuffins med glasyr

Jag vet att jag har tipsat om dessa förr, men jag vill liksom inte att ni ska missa dem och därför får ni länken till mina pepparkaksmuffins med glasyr här. Så goda, saftiga och juliga i smaken! Om du vill få till dessa smaker fast som en stor mjuk kaka har du mitt recept på mjuk pepparkaka med frosting här.

Fler julinlägg

Kika gärna in på den sida där jag har samlat alla julinlägg. Där finns mycket julinspiration! Och om du vill veta mina allra bästa decembertips så hittar du dem via länken. Hoppas att du också njuter av denna julmånad som december är!

Lämna en kommentar

Annons
Annons