Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Några funderingar från mig denna Nyårsafton

Jag har just sprungit en runda och kan därmed checka av årets sista träningspass. Jag har andats in frisk luft och tänkt ett gäng tankar. Här kommer lite av det som jag tänker på och gör just nu, denna nyårsafton och sista dag av 2019.

Igår när jag lade ut 2019 års mest gillade Instagram-inlägg summerade jag året där. Jag håller på med en årskrönika för 2019 på bloggen också. Den kommer upp en av de kommande dagarna. Jag gillar att summera. Det får mig att fundera på vad jag har varit med om, vad jag har lärt mig samt hur jag vill utvecklas och vad jag vill göra mer av framåt.

I samband med att jag nu reflekterar över mitt 2019 har jag också tänkt igenom mina löften för 2020 en extra gång. Jag håller fast vid att det är just de två sakerna som jag skrev om här som jag kommer lägga mer tid på under nästa år.

På Världens Farligaste Möte 2019 - VFM19 - Karin Axelsson

Förutom att springa i mild vinterluft samt fundera över vad jag gjort och det som komma skall fixar jag också en del inför kvällen. Vi får senare idag besök av både kompisar och syster då vi firar nyåret hemma hos oss i år. På menyn står en massa gott, även om vi gör det enkelt för oss. Kan redan nu avslöja att efterrätten kommer bli densamma som förra året, just det denna glassbomb. Den blev succé då och jag hoppas att den kommer göra succé i år igen!

På Världens Farligaste Möte 2019 - VFM19 - Karin Axelsson

Jag hoppas att du känner en förväntan och glädje inför årets sista kväll och det nya året, som börjar imorgon. Önskar dig allt gott och ett Gott Nytt 2020!

Bilderna i detta inlägg kommer förresten från Världens Farligaste Möte i Göteborg i maj i år – ett riktigt bra event.

Lämna en kommentar

Annons
Annons