Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Saker som jag unnar mig

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Jag körde en lista igår och jag kör en lista idag. Själv gillar jag listor. Hoppas du också gör det?!

Dagens lista handlar om sådant som jag unnar mig, om sådant som får mig att må lite bättre och som är viktiga för mig för att få till en glittrande vardag och ett skönt liv. Det är dessa saker som gör att jag får till mitt vardagsglitter – varje dag!

Saker som jag unnar mig och som får mig att må bra:

  • Först och främst unnar jag mig en promenad genom Stockholm denna morgon. Älskar att gå genom staden medan den vaknar!

Frukost på Pom och Flora

  • En frukost med syster på Pom & Flora. Vi ses ganska ofta, min syster och jag, men det är oftast tillsammans med familjen och därför är de där gångerna när vi ses bara hon och jag så värdefulla. Denna torsdag morgon ska jag möta upp med henne på Pom & Flora och äta en gemensam frukost där. Så värdefullt med systertid och så ljuvligt att starta dagen på just det stället!
  • Min träning
  • Kramar av familjen och att få sitta nära dem i soffan på kvällen ökar på mina må bra-hormoner något enormt!

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

Morgonlöpning i Stockholm på hösten

  • Frisk luft och dagsljus. Om jag har tur kommer solen skina idag när jag ska ut och springa på lunchen. Jag unnar mig en löptur mitt på dagen för att det ger mig nya fräscha tankar och för att skapa mig en pigg eftermiddag.
  • Jag unnar mig att stanna upp från löpningen när naturen och omgivningen är så där galet vacker. Jag stannar till och försöker suga in allt det fina. Att snittfarten per kilometer hastigt dalar av det känns oviktigt.

Brownie

Visst är det viktigt att ge sig själv de där sakerna som boostar måendet positivt, att sluta vara så hård mot sig själv och att fokusera på det positiva?!! Se till att unna dig det du behöver också!

Lämna en kommentar

Annons
Annons