Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Samma träningskläder flera dagar i rad

Samma träningskläder - träning hemma

Det här med hållbarhetstänk ligger ju i tiden och jag försöker göra min del för att bidra till ett mer hållbart samhälle. En sådan grej är att undvika att tvätta kläder om jag inte måste. Har jag tränat ett riktigt svettigt träningspass vill jag gärna tvätta samtliga av de träningskläder jag har haft på det passet, men vid mindre svettiga träningspass känns det onödigt att tvätta de kläder som inte har blivit sunkiga.

Den här veckan kör jag hårt med mina blommiga, blå träningstights. Jag har haft dem två gånger redan och idag blir det tredje dagen i rad som jag har dessa tights.

Samma träningskläder - träning på gym

I tisdags kombinerade jag mina blommiga tights med ett blått linne. Jag körde ett styrketräningspass på Rosa Skrot och blev inte speciellt svettig. Tränings-BHn och linnet behövde jag lägga i tvätten efter det passet, men tightsen kändes fortfarande fräscha.

Samma träningskläder - träning hemma

Dagen efter drog jag på mig samma tights när jag tränade ett pass för bål och ben hemma i hallen. Linnet var ett annat, men jag sparade ytterligare in lite på tvätten genom att skippa tränings-BH.

På träningsagendan idag står löpning på lunchen. Ännu en gång kommer jag träna med de blåblommiga tightsen, men jag gissar att efter dagens löpning kommer de vara redo för tvättkorgen. Men tänk vilken skillnad det gör att tänka till innan man lägger ett plagg i tvätten. Så länge det inte är blött av svett fungerar det att låta det luftas lite och sedan är det good to go för ännu ett träningspass!

Samma träningskläder - träning på gym

Samma träningskläder - träning på gym

Mitt träningspass i tisdags var för övrigt ett riktigt bra pass för överkroppsstyrkan. Två dagar senare har jag fortfarande en hel del träningsvärk i rygg och axlar. Och jag är super stolt över att jag nu klarar så gott som sex chins på raken. Åh, vad jag älskar att se att jag orkar och klarar mer i styrketräningen, bara jag bestämmer mig för det!

Samma träningskläder - träning på gym

Den här träningsveckan ser ut att bli bra ur många aspekter. Förutom att jag är nöjd med min egen träningsinsats och mitt klädtänk så är det kul att kunna följa min puls och min aktivitetsnivå i min nya FitBit. Det är första veckan som jag kan göra det och jag är redan hooked av detta.

Lämna en kommentar

Annons
Annons