Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Hos oss är all snö borta och just nu hällregnar det. Inte så mycket julkänsla i det, men eftersom det heller inte är något vi kan påverka så väljer jag att fokusera på det positiva. Här kommer därför veckans bästa, denna första vecka i december.

Veckans bästa

Veckans vackraste

Jag har fått uppleva några riktigt fina morgnar den här veckan. När jag hade lämnat barnen i onsdags skymtade en vacker soluppgång bakom horisonten och gav mig bra energi inför den dagen.

Veckans träning

Måndag: Innebandy

Tisdag: Jag körde ett morgonpass hemma med styrkeövningar. Redskapen jag använde var gummiband, en kettlebell och egen kroppsvikt. Jag körde enligt detta upplägg: tufft, kort och effektivt!

Onsdag: Mörk morgonlöpning på 5 kilometer

Torsdag: Ljus lunchlöpning på 5 kilometer – vilket lyckopiller mitt på dagen!

Fredag: Denna morgon väntar ett tufft och effektivt cirkelpass på SPR Athlete Factory. Ska bli kul att kicka igång denna fredag med det!

Veckans mest inspirerande

Jag har googlat runt bland recept på julgodis för att hitta till de mest optimala julgodisarna att göra till helgen. Att läsa olika recept inspirerar verkligen mig och just recept på julgodis är en sann favorit. Ser fram emot söndag när jag och barnen ska baka och göra julgodis!

Veckans mysigaste

Jag lämnade den här tjejen lite senare en morgon denna vecka. Mysigt att få lite egentid med henne på morgonkvisten! I övrigt tycker jag att det är super mysigt att kolla Julkalendern på SVT varje kväll tillsammans med resten av familjen. <3

Veckans boost

Min frukost igår på Pom & Flora tillsammans med syster var en härlig boost. Både för att gröten var super god, men framför allt för att det var mysigt att få en timme med henne!

Veckans godaste

Det får bli gårdagens morgongröt, som heter Tomtefar hos Pom & Flora. Om du har möjlighet måste du testa den!

Veckans mest lästa inlägg

Många har läst mitt senaste Veckans Bästa-inlägg sedan sist, det som handlade om Black Week 2019. Om vi pratar generellt och det inlägg av alla jag någonsin har skrivit som har fått flest besökare i veckan så är det tveklöst mitt inlägg om julfika. Kul att så många googlar på julfika och hittar dit!

Vad jag ser fram emot i helgen

Först och främst ser jag fram emot den julfest som vi har med jobbet ikväll. Sedan ser jag fram emot en sovmorgon på lördag, häng med familjen och allt det vi ska baka och julgodis-tillverka på söndag.

Så här såg det ut i måndags morse när jag gick genom Stockholm till kontoret. Så fint!

Jag önskar er alla en lika skimrande och fin fredag och helg! Njut och ta hand om dig!

Lämna en kommentar

Annons
Annons