Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Jag har vaknat upp till denna Luciadag med en fin och varm känsla i magen. Startade upp med yoga med tända ljus och änglaspelets klang och har sedan haft en bra morgon med barnen. De är lika pepp på Lucia som jag och ser fram emot eftermiddagens luciatåg som dottern ska uppträda i.

Här kommer denna veckans bästa!

Veckans bästa – Luciaveckan 2019

Veckans vackraste

Att promenera genom Stockholm nu på morgnarna är en mysig upplevelse. Älskar alla fina ljusdekorationer som lyser upp min väg!

Träning på gym

Veckans träning

Måndag: Innebandy – terminens sista med kollegorna och oj, vad vi körde! Så kul och jag längtar tills vi är igång i januari igen.

Träning på gym

Träning på gym

Tisdag: Ett riktigt bra styrkepass för överkroppen på Rosa Skrot. Att jag mer eller mindre klarade sex chins på raken och matade massor med olika övningar i ett bra tempo kändes grymt.

Onsdag: Ett snabbt hemmapass för bål och ben

Torsdag: Löpning på lunchen – 5 kilometer i lätt duggregn

Fredag: Mjuk och skön yoga som utmanade i styrka

Veckans mest inspirerande

Super inspirerande att lyssna på Frida från Trendenser i poddavsnitt nummer 100 av We are Influencers.

Veckans mysigaste

Det är mycket som är mysigt nu i juletid, men mysigast av allt den här veckan har varit dotterns uppträdande som Lucia så gott som varje kväll. Vi har fått oss rejäla smakprov av det som komma skall i eftermiddag. Hon sjunger med sådan inlevelse och är verkligen super duktig och jag känner på mig att jag kommer vara en så stolt mamma på förskolan i eftermiddag.

Veckans boost

Löpningen igår i duggregn var verkligen en boost och gav mig massor av bra energi till resten av eftermiddagen.

Veckans godaste

De Rocky Roads som jag gjorde i söndags är veckans godaste. Det vet jag redan nu även om jag inte har ätit av dem ännu denna vecka. Kommer dock helt säkert njuta av dem i helgen! Här hittar du till mitt Rocky Road recept.

Veckans mest lästa inlägg

Av de inlägg jag har skrivit denna vecka är det inlägget om min nya FitBit Alta HR som dominerar.

Vad jag ser fram emot i helgen

Lucia med barnen och sedan att klä granen hela familjen, ser jag fram emot. Imorgon ska jag, mina vänner och alla våra barn till Skansen på julmarknaden där – mysigt! Och på söndag är det stora garderobrensardagen. Mannen har köpt nya byråer till vår klädkammare och vi ska få i ordning där på riktigt. Kommer vara så skönt att få det fint där!

Njut av denna Luciadag och av din helg! Tänk att det snart är 3:e advent nu!

Lämna en kommentar

Annons
Annons