Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Karin på gymmet

Sista veckan innan jul och jag känner verkligen att ledigheten kommer göra mig gott. Här kommer denna veckans bästa.

Veckans bästa

Stockholm vintermorgon

Veckans vackraste

Jag längtar efter snö och skulle gärna ha det istället för regn, men det var en vacker morgon ändå igår när jag promenerade från gymmet vid Södra station och bort till Slussen.

Karin hemmaträning

Veckans träning

En härlig mix av det mesta som jag vill ha i min träning. Känner att vilan i helgen kommer vara välbehövlig!

Måndag: Ett hemmapass med gummibandsträning och Burpees.

Tisdag: Express-klass på SPR Athlete Factory – många bra övningar där dips och välta däck tog bäst!

Onsdag: Ett lugnare hemmaträningspass med fokus på styrka och rörlighet. Blev att jag gjorde några chins också!

Torsdag: Träning på SPR Athlete Factory igen, denna gång i form av Power Conditioning – tuff träning för hela kroppen!

Fredag: Det är nu Arla morgonstund och jag ska strax ut och springa en runda i mörkret.

Veckans mest inspirerande

Har hittat till podden E-commerce Success och har redan lyssnat på ett gäng intressant entreprenörer om hur de har byggt upp sin framgångsverksamhet.

Veckans mysigaste

Det har varit många mysiga stunder med barnen i veckan och det kommer bli ljuvligt att ta jullov med hela familjen från och med ikväll. Men mysigast av allt kommer nog bli att få se sonen, 8 år, vara konferencier på dagens skolavslutning. Finklädd i kavaj och slips ska han stå på scenen tillsammans med en kompis i parallellklassen och presentera alla sånger och uppträdanden. Åh, vad mamma-hjärtat kommer smälta!

Veckans roligaste, mest spännande och boostande

Jag gick ut hårt igår när vi hade den årliga traditionsenliga tävlingen om fulaste jultröjan på jobbet.

Karin i ful jultröja

Här ser ni hur jag såg ut förra året när jag då också gick in för det, men “bara” kom tvåa.

Pineberry i ful jultröja

Här ser ni alla deltagare på jobbet i årets upplaga.

Karin och Tilde på Pineberry i ful jultröja

Och här ser ni vinnaren och tvåan. Jag lyckades inte riktigt hela vägen utan blev tvåa i tävlingen i år igen. Tilde bredvid mig vann med sin helt galna jultröja – välförtjänt. Jag får komma igen nästa år!

Veckans godaste

Helt klart mina ljuvliga pepparkaksbollar som jag gjorde i söndags och har mumsat på i veckan. Idag tar jag med mig ett gäng av dem och bjuder av på jobbet.

Veckans mest lästa inlägg

Många av er har varit inne och kollat in mitt recept på pepparkakskola. Mums, vad god den är!

Vad jag ser fram emot i helgen

Det finns mycket att se fram emot denna helg och också kommande vecka. Imorgon drar vi till svärmor och firar Lilla Julafton där i helgen och efter en natt där fortsätter vi till Åre – vårt älskade Åre. Ska bli så ljuvligt att hänga där en vecka och mixa skidåkning med julmys och häng framför brasan.

Ha en alldeles ljuvlig fredag! Hoppas att du får njuta av många härligheter denna dag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons