Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

En frisk och bra start på 2020

Träning i trädgården i underställ

Vi fick ett riktigt fint avslut på vårt 2019. I goda vänners lag och den närmaste familjen skålade jag in det nya året och gick och lade mig fram på småtimmarna med ett glatt hjärta. Jag lovar att dela med mig av vår nyårsaftons middag imorgon, men här kommer ett inlägg med lite av det vi gjorde igår på Nyårsdagen.

Efter sovmorgon, städning efter fest och en långsam frukost gav vi oss ut i trädgården. Jag älskar att starta det nya året med frisk luft och rörelse – det sätter liksom tonen för året – så det gjorde vi.

Träning i trädgården i underställ

Träning i trädgården i underställ

Medan jag yogade med vinterkängorna på i trädgården lekte barnen i utegymmet och sedan drog de med mig på att springa fem varv runt i huset. Jag fortsatte med lite bålövningar och sedan ville sonen spela fotboll. När man spelar fotboll med en person per lag får man springa mycket. Det blev alltså härlig rörelseglädje av bästa sort!

Frisk luft och pulshöjande aktiviteter av olika slag tillsammans – som jag älskar’t och så skönt det var att få sig denna dos.

När klockan var tre kände vi oss nöjda med vår insats i trädgården och hade fått tillräckligt med frisk luft för att få njuta vidare av innemyset. Så vacker himlen var då!

Från köksfönstret kunde vi njuta vidare av den sprakande vackra himlen. Förra året hade jag som nyårslöfte att ge mig själv och barnen så mycket frisk luft som möjligt under vår lediga tid tillsammans. Jag tycker att vi har fått in den rutinen så pass bra att jag inte behöver ha det som löfte längre. “Ut och njut” är min melodi och oftast deras också. Jag längtar redan efter nästa gång som jag ska spela fotboll och yoga i trädgården!

Hoppas att även du har fått en bra start på det nya året!

Lämna en kommentar

Annons
Annons