Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Fitness & Hälsa blir Karin Axelsson

Karin Axelsson hälsoblogg

Jag har drivit den här bloggen i elva år nu. Så gott som dagligen under alla dessa år har jag skrivit och inspirerat er under namnet Fitness & Hälsa. Jag har tänkt på det länge och nu slår jag slag i saken. Jag byter namn till Karin Axelsson istället!

Inom kort kommer bloggen ligga under domänen karinaxelsson.se istället och redan nu har jag ny header samt byter mitt namn i sociala medier. Jag låter Fitness & Hälsa ligga kvar som underrubrik och i beskrivningen om mig, i alla fall ett tag tills dess att det nya namnet har satt sig.

Karin Axelsson hälsoblogg

Karin Axelsson hälsoblogg

Varför heter bloggen Karin Axelsson istället?

Min blogg har sedan jag startade den alltid handlat om hälsa och välmående, men i begynnelsen hade den också ett mer utseendefixerat fitnessfokus. Då var det relevant att bloggen hette Fitness & Hälsa. Med åren har både jag och bloggen gått mer åt det hälsosamma hållet och tappat mycket av det som har med fitness, utseende och kroppsfixering att göra. Jag har hela tiden kunnat står för att jag har med Hälsa i mitt bloggnamn, men de senaste åren har Fitness känts mer främmande att ha med.

Nu när jag byter namnet till Karin Axelsson istället kan jag låta bloggen få vara mer av det jag är. Den kommer fortsatt ha en hälsonisch, den kommer fortfarande handla om hälsa, träning, matglädje och balans i livet och jag kommer vara lika mycket personligt som jag är idag. Så ni kommer egentligen inte märka någon större skillnad på innehållet här.

Karin Axelsson hälsoblogg

Instagram hittar ni mig nu som @karinaxelsson.se och för övriga sociala mediekanaler kommer jag också byta namn inom kort. Jag ligger fortfarande kvar på Hälsa & Fitness som bloggportal och i och med det får jag ändå behålla mitt gamla namn på ett sätt.

Jag känner mig så pepp inför detta. Hoppas du också tycker att det är bra!

Lämna en kommentar

Annons
Annons