Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Läsvärda inlägg i januari

styrketräning på World Class Vasastan

Så här på den näst sista dagen av januari vill jag dela med mig av några typiskt bra och läsvärda januari-inlägg. In och läs, även om det är okej att läsa dem i februari också!

styrketräning på World Class Vasastan

Vi känner nog igen den alla, den här typiska januaristarten på gymmen, när gymmen fylls av mer människor än någonsin, men där det tyvärr alltid faller bort ett gäng senare under våren. Här hittar ni ett inlägg om hur du behåller januaripeppen. Låt oss peppa och hjälpa fler till att behålla sin träningspepp längre än under bara januari i år!

dips-tips-och-yoga-1

Jag är en person som är frusen av mig och även om det inte är någon extrem kyla i januari i år så drar jag mig gärna till värme. I tisdags testade jag ett för mig nytt träningspass där träningen skedde i ett uppvärmt rum. Det var så skönt att få känna en sådan värme medan vi gjorde knäböj och ett gäng andra övningar för framför allt rumpa och ben.

Det fick mig att tänka på hur skönt det är med bikramyoga och liknande träningsformer så här års. Kolla in mitt inlägg om bikramyoga – en yogaform med många hälsofördelar och satsa på denna för av varm träning du med.

Grönkålssallad med avokado och granatäpple

Jag och familjen var hos en vän på lunch i helgen och till förrätt fick vi en galet god grönkålspizza. Grönkål är ju fantastiskt och något vi alla bör äta mer av, både nu i januari och resten av året. Här hittar du mina tips på gott med grönkål. Salladen med grönkål på bilden ovan är gudomligt god!

Min plan är att göra en egen variant av den där goda grönkålspizzan snart och låta er veta hur jag gjorde.

Frukost på Pom och Flora

Mitt sista januaritips får bli att boka in en frukost på café med någon du tycker om. Jag har faktiskt just precis det på min egen agenda den här morgonen. Om en liten stund möter jag upp min syster på Pom & Flora och jag ser fram emot en fin start på dagen i form av gott att äta, men framför allt av ett mysigt sällskap.

Nu njuter vi av januaris sista dagar!

Lämna en kommentar

Annons
Annons