Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Mina godaste Frukost Trifles med chiapudding

Chiapudding Smoothie med granola

Visst blir man lite extra glad av att starta dagen med en färgglad frukost? För mig fungerar i alla fall det tricket bra och därför vill jag bjuda er på mina finaste, godaste och mest färgglada Frukost Trifles denna dag. Just dessa Frukost Trifles består alla av chiapudding och det färgglada kommer från chiasylt eller smoothies. Håll till godo!

chiatrifle-banan-mango-1

Det är trevligt att servera sina Trifles i olika glas och burkar. Här har jag gjort en Chiatrifle med smoothie på banan och mango samt jordnötssmör och granatäpplekärnor. Dessa glas och burkar är verkligen fullproppade med bra näring!

Chia Trifles i fina färger - min drömfrukost

En annan variant på färgglad Chiatrifle får du om du varvar chiapuddingen med grön smoothie, gjord på bladspenat och avokado, och lila smoothie med bland annat blåbär och hallon. Just denna Trifle har jag valt att toppa med blåbär och granola. Mums!

Chiapudding Hallon

En somrig variant på Chiatrifle får du när du gör en rosa hallonsmoothie och varvar den med chiapudding, gjord på kokosmjölk, och ett crunchy nötsmör. Gör en fröblandning av pumpafrön, solrosfrön, kokoschips och gojibär. Toppa din Trifle med den samt med färska jordgubbar och hallon. Gissa om jag längtar till sommaren och att äta en sådan här Trifle på vår altan i morgonsolen nu?!!

Chia Trifle

På tal om somriga Trifles får du här en till. Denna Chia Trifle har smak av exotiska frukter och vanilj. Ett av lagren är en syrlig hallonchiasylt, som gör sig riktigt bra till de andra smakerna.

Chiapudding Smoothie med granola

Den sista Frukost Triflen med chiapudding som jag vill tipsa om är också den mest färgglada. Här har rödbetspulver fått ge färg till den lila smoothien medan den gröna smoothien är gjord på bland annat bladspenat och färsk ingefära. Här får du receptet till denna ljuvligt goda Chiapudding Trifle i fina färger.

Gröt trifle med chiasylt, fil och granola

Det går ju att göra Frukost Trifles på många andra sätt än med chiapudding också. Här visar dottern en variant gjord på kall havregrynsgröt, chiasylt, fil och granola. Också en ljuvlig frukost att starta dagen med!

Hoppas att du har blivit inspirerad till att ge dig själv färgglada frukostar framöver!

Lämna en kommentar

Annons
Annons