Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Dagens mest värdefulla när reflektionen behövdes som mest

Skogen - min plats för reflektion

Olika aktiviteter med barnen och i hemmet har avlöst varandra i princip hela denna lördag. Men så fick jag en dryg timme helt för mig själv och jag unnade mig själv att göra det som jag behövde som allra mest då: en frisk promenad i skogen, en helt tyst sådan med möjlighet till reflektion. Jag behövde den friska luften i lungorna och stegen på stigar så väl, men ändå mer behövde jag få tanka klart och reflektera. Och som jag gjorde det!

Skogen - min plats för reflektion

Mina arbetsveckor är ofta intensiva och just denna som just har varit har varit så pass fylld med möten och uppgifter att jag knappt hunnit tänka klart. Så skönt det var då att få gå där på de leriga stigarna och bland tall och björk medan jag fick distans och kunde tänka nya tankar. Det var också så jag kom på några av de idéer som jag fortfarande tror på och ser som svar på de frågor jag har skavts av under veckan.

Skogen - min plats för reflektion

Jag har ju lovat mig själv tid till mer reflektion under 2020 och det var precis det jag fick idag. Med undantag för de stunder när jag stannade till för att fotografera dessa bilder var jag helt i stunden och i mina egna tankar. Så skönt att slippa allt annat brus som annars finns runt omkring mig!

Skogen - min plats för reflektion

Skogen - min plats för reflektion

Jag vet att jag har sagt det flera gånger förr här på bloggen, men som jag älskar vår skog. Att vi får bo precis bredvid denna lugna, mjuka, fina och välgörande skog är sann lycka och jag är så tacksam. 2020 kommer vara året när jag spenderar mer tid än någonsin i denna skog, både ensam för att reflektera och med familjen för att upptäcka och umgås.

Skogen - min plats för reflektion

Det var med lätta steg och ett glatt hjärta jag gick tillbaka till vårt hus efter en knapp timmes promenad. Helt klart dagens mest värdefulla stund var detta!

Lämna en kommentar

Annons
Annons