Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Det är fredag morgon. Jag sitter på tåget, på väg in till jobbet. Har just tränat ett tufft pass hemma i hallen, lämnat av barn och sedan promenerat sträckan till stationen. Känner på mig att det här kan bli en riktiggt bra dag. Har liksom det på känn!

Nu kör vi den här veckans bästa!

Södermalm Stockholm

Veckans bästa

Veckans vackraste

Januari har hittills varit en månad med väldigt lite sol, men vid ett par tillfällen denna vecka har solen tittat fram mitt på dagen och jag har njutit så av det. Här ser ni en solens sken mot husfasaderna i tisdags när jag var på Södermalm vid lunchtid.

Veckans träning

Måndag: Innebandy

Tisdag: Lunchträning i form av Express på SPR Athlete Factory

Onsdag: Löpning ca 5 kilometer hemma på morgonen

Torsdag: Testade ett nytt pass via ClassPass. BodyArt hette det och det var en skön mix av rörlighet, styrka och lite puls i det passet!

Fredag: Jag körde min favorit när det kommer till effektiva hemmaträningspass imorse: träningspasset 20 till 1. Älskar det!

Veckans mest inspirerande

Tog en lunch med en kvinna som är med i samma chefsnätverk som jag. Super inspirerande snack om digital marknadsföring och diverse utmaningar i jobbet.

Den Kick-off jag hade med jobbet i onsdags var också en härligt inspirerande tillställning!

Ljuslykta hemma
Ljuslykta hemma
Ljuslykta hemma

Veckans mysigaste

Jag fixade i ordning denna ljuslykta till hallen i helgen och tycker den lyser så fint när vi har den tänd.

Karin Axelsson hälsoblogg

Veckans mest boostande

Jag är så nöjd med det beslut jag har tagit att gå från Fitness & Hälsa till Karin Axelsson istället. Snart ändras domännamnet här på bloggen också. Tack för alla glada tillrop jag har fått från er på Instagram – de värmer mig massor!!!

Veckans mest lästa inlägg

Kanske inte helt förvånande är det inlägget om mitt namnbyte som har fått allra flest läsare. Så kul!!!

Nyttiga praliner recept

Veckans godaste

Ett annat inlägg som många av er har varit inne och läst är det med receptet på nyttiga praliner. Visst ser de goda ut?!!

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag ser så mycket fram emot denna helg för det är en helg när hela familjen är ledig och så kommer det vara alla helger framöver. Mannen har sedan ungefär tio år tillbaka haft ett jobb där han i regel jobbar varannan helg. Nu jobbar han sin sista dag där idag och byter till ett jobb där han bara kommer jobba vardagar. Ska bli så underbart att vi får hänga varje helg allihop framöver!

Det händer en hel del i helgen, förutom att vi bara ska familjehänga. Redan ikväll blir det häng med kompisar och i övrigt är det kalas som barnen ska på och lunch hos en vän till familjen. Härligt med en riktigt social helg!

Njut av din fredag och helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons