Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Träning i utegym

Wow, den här veckan har verkligen boostat och inspirerat mig på flera sätt. Jag berättar snart varför. Läs min veckas bästa!

Veckans bästa – vecka 5 2020

Veckans vackraste

När det saknas snö i ett landskap som vid den här tiden på året borde vara vackert vintervitt är det tyvärr inte lika vackert ute som det skulle kunna vara. Vi får leta upp de platser som är vackra ändå och en sådan plats befann jag mig på i måndags morse när jag startade min dag med lugn jogg och några övningar i utegymmet. Som ni ser på bilden ovan bjöd Stockholm på en vackert glimmande morgon då.

Träning på SPR Athlete Factory

Veckans träning

Jag känner mig mör i kroppen och nöjd med den här veckans träning. Om en timme väntar veckans sista pass för mig. Då kommer jag köra järnet för att sedan vila från hård träning i helgen.

Måndag: Lugn träning utomhus i form av jogg och några styrkeövningar. Läs här om varför jag var tvungen att ta det lite lugnt.

Tisdag: Jag testade studion YogaStyrka via ClassPass och tränade passet Booty i en uppvärmd sal. Så skönt att kliva in i värmen och tack vare den kunna gå lite djupare i de olika styrkeövningar vi gjorde. Både rumpa och lår kände av det passet både under och efteråt, kan jag säga!

Onsdag: Jag sprang en halv mil på hemmaplan i ett kompakt morgonmörker.

Torsdag: Express-passet på SPR Athlete Factory på lunchen. Perfekt avbräck mitt på dagen att sticka dit och jobba hårt med kroppen!

Fredag: Den här morgonen blir det samma slags träningspass som igår. Yey!

Karin på event

Veckans mest inspirerande

Maken är mitt emellan två jobb just nu och hela denna vecka har han ledigt. Vilken lyx för mig att inte ha behövt lämna eller hämta barn en enda gång den här veckan! Det jag har gjort istället är att ha gått på ett antal olika events och nätverksträffar, hela fyra stycken. Som jag har inspirerats och så kul att genom dessa events ha hittat till ett gäng nya kontakter.

Höjdpunkten av veckans alla events var träffen med övriga i det mentorprogram som jag har gått med i. Under hela våren kommer jag ha en mentor, som jag kommer kunna bolla frågor och funderingar med. Och jag kommer vara hennes mentor tillbaka. Det här känns så bra och jag lovar att berätta mer om det framöver.

Veckans mysigaste

När mannen fyllde år tidigare i veckan firade vi honom genom att äta på restaurang på kvällen. Det var en sådan där super mysig kväll när alla i familjen var glada, barnen tyckte att maten var jätte god och de överöste sin pappa med massor av presenter och teckningar. Så mysigt!

Frukost gröten Semla på Pom & Flora

Veckans mest boostande

Förutom alla trevliga events som jag har varit på var det väldigt boostande och härligt att äta frukost med min syster på Pom & Flora igår. Deras gröt Semla är verkligen to die for. Klicka in här för att hitta till receptet på semmelgröten. Att få en lugn och skön stund med syster var också så värdefullt.

Veckans godaste

Gröten jag precis nämnde och också den grekiska middagen vi åt när mannen fyllde år.

Veckans mest lästa inlägg

Inlägget med receptet på kardemummabollar med kokos har fått flest läsare. Mums, säger jag bara!

Utegym i Stockholm

Veckans mest gillade Instagram-bild

Jag lade upp ett par bilder och en film från min måndag morgon i utegymmet och skrev om glädjen med att starta dagen med ett positivt mindset. Det inlägget gillades av många!

Vad jag ser fram emot i helgen

I helgen händer mycket som är kul. Först ut ska jag och familjen göra något som jag inte kan avslöja ännu. Detta för att det fortfarande är en hemlighet för mannen, som får det som en födelsedagspresent. Utöver den hemligheten ska vi fira honom ännu lite till med våra familjer på lördag. Jag och barnen ser fram emot Melodifestivalen på TV på lördag kväll och på söndag är det dags för Lillasyster att rida igen. En helg att se fram emot, men andra ord!

Jag önskar dig som läser här en riktigt fin fredag och helg. Njut av de stunder som är fina och ge dig själv möjlighet till att koppla av!

Lämna en kommentar

Annons
Annons