Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Morgonspring till sjön

Morgonspring till sjön

Ni som brukar hänga här vet hur jag i somras jagade soluppgångar och solnedgångar i närheten av vatten. Vi skapade många fina minnen på vår husvagnssemester när vi njöt av ljuvliga soluppgångar och solnedgångar både vid havet i Ugglarp och vid sjöar i Hultsfred och Mariestad. Jag minns också, när vi kom hem igen, hur jag slogs av det vackra vi har hemma, precis i närheten av vårt hus. Det var som att jag tidigare inte riktigt hade förstått att springrundan till sjön och de vackra stunderna på klipporna där, oftast i soluppgång, är minst lika vackra som de platser vi hade upplevt tidigare den sommaren.

Nu för tiden, när jag springer till vår sjö, passar jag på att vara så tacksam som det bara går att bli. Tänk att vi har det så fint strax bakom husknuten!

Morgonspring till sjön

Så här frostigt och vackert var det i gryningsljuset när jag sprang ner till sjön vid ett tillfälle förra veckan. Älskar just den här vyn, när jag precis har svängt av ner till sjön och se den glittra en bit bort!

Morgonspring till sjön

Morgonspring till sjön

Frosten och solen gjorde den här platsen extra fin denna morgon och jag fortsatte att jogga ner mot sjön.

Morgonspring till sjön

Morgonspring till sjön

Min bästa stund är när jag står på klipporna, precis intill vattnet, och blickar ut över sjön. Det är oftast lugnt och stilla. Ingen annan är där och jag får en ljuvlig stund för mig själv.

Att man kan få bo så nära detta fina. Det är nästan lite ofattbart för mig. Och då har jag ändå varit här väldigt många gånger!

Morgonspring till sjön

Vägen tillbaka från sjön är minst lika vacker och jag ångrar aldrig ett tillfälle här.

Jag älskar att upptäcka och uppleva nya platser. Det berikar mig och ger mig mycket glädje. Men framför allt vidgar det mina perspektiv och jag inser att hemma trots allt alltid är bäst. Så fantastiskt ljuvligt att få känna så!

Lämna en kommentar

Annons
Annons