Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Det är fredag morgon och jag har promenerat i kyla och frost tillsammans med en rosa himmel. Den här dagen har börjat vackert och det är med ett sådant mindset jag tar mig an denna dag. Har en massa skoj på agendan just idag, bland annat yoga på lunchen med några av mina kollegor och en AW med ett gäng före detta kollegor, som jag jobbade med för över tio år sedan.

Nu kör vi denna veckans bästa!

Veckans bästa – vecka 6 2020

Rosa morgonhimmel i februari

Veckans vackraste

Morgnarna den här veckan har varit ljuvliga. Så här såg det ut en morgon tidigare i veckan och idag möttes jag av samma fina vy efter det att jag hade lämnat barnen.

Veckans träning

Vackert var det också när jag var ute på en lunchpromenad i Stockholm. I tisdags kände jag av en förkylning komma krypande så både onsdag och torsdag har jag hållit mig borta från träning. Jag har i alla fall orkat promenera och det är jag tacksam för.

Måndag: Innebandy!

Tisdag: Hemmaträning med Fitnessboll << Kolla in övningarna jag gjorde via länken!

Onsdag: För förkyld för att träna, men promenera gjorde jag och min lunchpromenad var en fin sådan.

Torsdag: Promenader

Fredag: Idag på lunchen ska jag hålla ett yogapass för några kollegor och jag känner att det är precis vad jag behöver. Förkylningen har inte blivit värre utan har snarare blivit bättre. Så ett mjukt yogapass kommer sitta fint!

Veckans mest inspirerande

Jag har lunchat med två inspirerande kvinnor den här veckan. I tisdags tog jag och bloggkollegan Sandra en lunch och förutom att snacka blogg pratade vi om SEO, digital marknadsföring, familjeliv och karriär. Ett riktigt inspirerande och fint möte!

På bilden ser ni mig med gårdagens lunchsällskap. Emilia och jag connectade på LinkedIn förra veckan efter det att vi hade varit på samma event. Vi hittade genast många gemensamma intresseområden och bokade in en lunch. Också det var ett givande möte och vi har redan på gång att boka in nästa.

Nätverkandets kraft är så stark och jag får så mycket energi av att hitta nya kontakter via det!

Veckans mysigaste

Känner att det har blivit lite för lite mysigt under veckan hittills och ser fram emot mycket familjehäng och mys med dem i helgen!

Veckans mest boostande

Att jag har varit förkyld är såklart inte kul, men eftersom jag inte kan påverka det just nu har jag valt att fokusera på det positiva med det. Jag har orkat promenera, vilket jag har njutit mer än vanligt av. Att gå en sväng längs med vattnet mitt i Stockholms brus och helt stänga av omvärlden för en stund ger mycket energi. Precis det fick jag när jag gick min lunchpromenad i onsdags.

I övrigt blev jag också väldigt boostad igår när jag var på en föreläsning med Frida Boisen tillsammans med resten av 4good Business Network. Wow, vilken power in den gruppen!

Veckans godaste

Lunchbuffén på Scandic Down Town Camper var riktigt bra. Den kan jag rekommendera!

Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om 20 saker du inte visste om mig har lästs av flest av er. Kul och hoppas att ni fick reda på något nytt!

Löpning i Central Park

Veckans mest gillade Instagram-bild

I samband med att det hade varit Löpningens Dag skrev jag på Instagram om hur mycket jag älskar löpning och det var den bild som gillades mest den här veckan. Läs om min upplevelse av att springa i Central park, New York, här.

Vad jag ser fram emot i helgen

Att få rå om min familj och bli helt kvitt av min förkylning. Mer än så begär jag inte av den helg som snart är här. Men först kör vi en grym fredag på jobbet och avslutar jobbveckan med AW!

Njut av ditt veckoslut!

2 kommentarer

 1. Mitt veckoslut var nära på skit…. FÖRKYLININGEN har tagit mig…. Hosta, ingen röst o trött så klart.. trist, men men…. det går väl över, tacksam att den kom nu o inte om en månad, kommer ju upp till dig o springer tjejmilen 21k..

  Men vi har hunnit med innebandy för båda sönerna o blåsfest för minstingen som spelar sax. Lägg till mello o pizza o massor av vila… 🙂

  Dowmtown är mitt favvohotell av alla jag provat i sth…

  1. Segt med förkylningen, men låter ändå som en härlig helg!!
   Spännande att du ska springa Tjejmilen 21k – är ju ett super härligt lopp!!
   Håller med om att det är ett bra hotell!

Lämna en kommentar

Annons
Annons