Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Vilken vecka! Det är sportlov i Stockholm, men jag och familjen har inte varit lediga. Istället har det varit fullt ös med roligheter. Häng med i min vecka!

Veckans bästa – vecka 9 2020

Tidig morgon februari

Morgonsol februari

Veckans vackraste

Jag har njutit av flera fina morgnar den här veckan. Nu när solen går upp lite tidigare får jag ofta njuta av den på väg till jobbet – så ljuvligt! Kul också att vi har fått lite snö nu de senaste dagarna.

Veckans träning

Måndag: Innebandy

Tisdag: Löpning hemma på morgonen

Natten till onsdag kände jag att min hals blev sämre och jag ställde in det träningspass jag skulle ha gått på morgonen efter…

Resten av veckan har jag tagit det lugnt med träningen då jag känner att risken att jag skulle bli riktigt dålig är för stor om jag skulle träna. Promenader orkar jag med och får vara mitt fokus tills jag känner mig helt bra igen.

Veckans mysigaste

Vår 5-åring tröttnar visst aldrig på att klä sig i prinsessklänningar och ha show. Det sker så gott som varje kväll och är så mysigt att få uppleva!

Webinar med Karin Axelsson från Pineberry - Inbound Marketing

Webinar med Karin Axelsson från Pineberry - Inbound Marketing

Veckans mest boostande

Igår höll jag i mitt Webinar om Inbound Marketing, det första Webinar jag någonsin har hållit i och det var hur kul som helst. Vilken härlig boost och mersmak det gav!

Vegetarisk kåldolme med havreris

Veckans godaste

De vegetariska kåldolmarna som jag skrev om här igår har jag njutit av flera gånger den här veckan. Ett hett recepttips om du vill prova!

Veckans mest inspirerande

Mitt inlägg med recept på semmelgröten har fått mer än 1 000 besökare den senaste veckan. Det är en hög siffra för ett inlägg som jag skrev för ett år sedan och beror såklart på att vi har haft semmeldagen i veckan och många uppenbarligen har sökt efter recept på semmelgröt. Så kul!! Hoppas att många av er har testat att göra den galet goda gröten.

Tulpaner

Tulpaner

Veckans mest lästa inlägg

Av de jag har skrivit i veckan är det inlägg med tips på sportlovsaktiviteter utan snö det mest lästa.

Veckans mest gillade Instagram-bild

Karin Axelsson hälsoblogg - Karinaxelsson.se

Det var många som gillade denna bild som jag lade ut i samband med att jag hade fått klart med domänbytet av bloggen. Kul att ni gillar mitt namnbyte till Karinaxelsson.se!

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag ska kurera min förkylning och ta det så lugnt som möjligt. Det ser jag fram emot!

Lämna en kommentar

Annons
Annons