Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Vikten av att inte döma för snabbt

Karin Axelsson - på väg till en tjejhelg i Göteborg

Jag hittade ett citat på Instagram som jag tyckte var så talande och bra:

Ibland lider människor i det tysta och går igenom saker som vi inte har en aning om. Så låt oss inte vara så snabba i att döma.

Karin Axelsson - på väg till en tjejhelg i Göteborg

Åtminstone jag kan behöva påminna mig själv om just det där ibland. I mitt driv och min vilja att åstadkomma saker, sprida glädje och inspirera kan jag ibland glömma bort att alla inte är som jag, att alla inte går igång med samma entusiasm som jag gör och att det kan finnas anledningar till det. Låt oss tänka på det lite mer och ha detta i åtanke i mötet med människor.

Det kan finnas en anledning till att du inte fick det där leendet tillbaka från någon du möter eller att den du träffar inte orkar vara glad för din skull fastän du tycker att hen borde. Låt oss komma ihåg det och vara den som har förståelse och visar omtanke i alla lägen.

Egentligen borde ordet döma inte behöva finnas i vårt vokabulär. Jag menar, vem är jag att döma. Jag har egentligen ingen aning om hur en annan människa mår innerst inne, nästan oavsett hur väl jag än känner personen. Men att vi ska finnas där för varandra – det är en självklarhet!

Lämna en kommentar

Annons
Annons