Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Ord till mina barn ❤️

Pannkakstårta recept

Om ni bara visste hur mycket vi föräldrar funderar på hur ni mår och hur vi på bästa sätt ska hjälpa er under uppväxten och i livet. Om jag hade kunnat hade jag velat vara med er hela dagarna och fått uppleva allt det ni upplever på egen hand på dagarna. Men jag vet att det är nyttigt att ni får ha era egna upplevelser utan oss föräldrar. I stunder när ni har det tufft vill jag finnas där för att stötta och hjälpa.

Barn i rörelse

Barn i rörelse

viking-footwear-barnskoevent-6

Dessa tre foton är tagna av Sofia Bursjöö vid ett event med Viking Footwear.

Jag älskar alla de fina minnen vi har tillsammans och jag ser fram emot alla nya små äventyr med er, som vi har framför oss. Jag försöker vara i nuet med er och jag njuter av de små värdefulla stunder vi har i vardagen, som när vi läser god natt-saga och pratar om saker innan ni somnar för kvällen.

barnen

Barn

Jag är så glad och tacksam för att ni har varandra som syskon. Även om det är en hel del bråk och tjafs mellan varven vet jag att ni kommer ha så mycket glädje av varandra i livet. Jag njuter så av de fina stunder ni har med varandra, när ni är sams och leker kurragömma, bygger koja eller pysslar tillsammans.

Träning med barn

Om ni bara visste hur glad jag är för att ni har hittat till rörelseglädjen. Ni är mina bästa träningspartners!

Om ni visste hur gärna jag vill att ni ska hitta till era egna genuina intressen i livet och att ni får behålla rörelseglädjen. När jag var ung hade jag svårt att förstå varför mina föräldrar brydde sig så mycket eller bekymrade sig över mig och mitt liv, men nu förstår jag.

Att ni blir lyckliga i era liv är det allra viktigaste för mig!

Tälta i trädgården med barnen

Pannkakstårta recept

Blomplockarpromenad med barn

Barnen i Skokloster

Jag älskar att ni ser på livet på ett så bekymmerslöst sätt. Det är så det ska vara för ni är bara barn. Jag vill gärna lära mig att anamma lite av ert bekymmerslösa synsätt. Och jag hoppas att ni under uppväxten kommer känna att ni är älskade och att ni får det stöd ni behöver för att må bra och vara lyckliga.

Ni vet inte hur mycket vi föräldrar funderar på hur ni mår och om era vägval. Det är nog först när ni själva blir föräldrar som ni kommer förstå.

Lämna en kommentar

Annons
Annons