Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Scones med nutella och banan

Scones med nutella och banan

Jag älskar visserligen scones med smör, marmelad och ost. Det har jag nyligen berättat om. Men nybakade scones med nutella och banan slår det allra mesta i smakväg. Så galet gott är det!

Scones med nutella och banan

Scones med nutella och banan

Receptet på mina klassiska scones hittar du här. Jag gillar att göra dem som små bollar, som man sedan skär på mitten när man ska äta dem. På dessa scones har jag en nyttigare och sockerfri variant av nutella som kommer från HealthyCo och heter Proteinella. Super god är den! Om man inte har en sådan hemma skulle jag rekommendera att göra egen nyttig nutella. Det gör du busenkelt som enligt länken! Skiva några slantar av en ekologisk banan och du har den lyxigaste och godaste av frukostar serverad.

Scones med nutella och banan

Scones med nutella och banan

En frukost eller fika, serverad likt denna, är svårslagen!

Scones med nutella och banan

Om du som jag älskar scones och choklad tycker jag att du ska testa denna kombination. Jag har svårt att tro att du inte kommer gilla detta.

Scones med nutella och banan

🍞+🍌+🍫+🌰=SANT❣️

Lämna en kommentar

Annons
Annons