Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Utloggad från omvärlden för en helg

Helt utloggade i helgen har vi inte varit. Det går ju liksom inte att undgå att vi har en värld i kris just nu – hur mycket man än försöker. Men vi har gjort saker i vårt lilla krypin som har fått mig att glömma bort krisen stundtals i alla fall.

Promenad i skogen - utloggad för en helg

Skogspromenad på egen hand och promenader tillsammans med familjen har varit några av de saker jag har gjort i helgen. Vi har tittat på film och TV, som alla i familjen tycker är bra. Filmen Mowgli – the Legend of the Jungle såg vi tillsammans med lördag kvällen och utöver det har vi kollat på både Skärgårdsdoktorn (så mysigt att se den gamla serien ihop med barnen!) och Mästarnas Mästare. Skönt att få fly in i “en annan värld” för en stund!

Blåsippor - utloggad för en helg

Jag har också flytt in i blåsippornas värld för en stund i helgen. De vackra blommorna får mig att tro på vår, värme och glädje och att det finns ett slut på denna kris.

Blåsippor - utloggad för en helg

Blåsippor - utloggad för en helg

Helgens andningshål har varit välbehövlig för mig. Jag har hämtat energi och kraft och har nu massor med positiv energi att möta måndagen med. Just denna måndag inledde jag med en joggingtur ner till sjön. Där stod jag och lyssnade på vågornas skvalp för en stund innan jag sprang hem igen. Ömsom snö, ömsom några strimmor sol höll mig sällskap på morgonrundan och jag inser att det kommer nog kunna vara ett sådant här väder ett tag till innan våren kommer på allvar. Men så ljuvligt det ska bli när våren sedan kommer för att stanna!

Lämna en kommentar

Annons
Annons