Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Vår vackra natur som består

Vår vackra natur - naturupplevelser trots corona

Oavsett coronavirus eller ej, vi har en underbar natur som består och jag njuter så av att få vistas i den. Igår morse ställde jag klockan fast det var söndag. Jag ville ut och njuta av naturen innan frukosten med familjen och det var precis vad jag gjorde.

Det blev en kall och solig promenad till sjön och en stund på klippan där nere vid vattnet. Här får du ett gäng ljuvliga bilder från gårdagens morgonpromenad!

Vår vackra natur - naturupplevelser trots corona

Sjön glittrade och var magiskt blå när jag närmade mig den. Vindarna var kalla, men solens strålar värmde på så gott de kunde.

Vi må ha en stor kris i vår värld just nu, men naturens skönhet består och den finns där för att vi ska få njuta av den.

Vår vackra natur - naturupplevelser trots corona

Vår vackra natur - naturupplevelser trots corona

Jag upplever att det är många som väljer att spendera mer tid i naturen nu under dessa omständigheter. Många aktar sig för att träffas fysiskt, vilket jag tycker är klokt, och istället ger vi oss ut i naturen – själva eller med närmaste familjen. Det är som att vi går tillbaka till vårt ursprung och umgås med naturen på ett annat sätt än tidigare.

Vår vackra natur som består - nere vid sjön

Vår vackra natur som består - nere vid sjön

Jag njöt av min stund av egentid där vid sjön. Vilken magisk start på min söndag!

Vår vackra natur - naturupplevelser trots corona

Vår vackra natur som består - nere vid sjön

Vår vackra natur som består - nere vid sjön

Vår vackra natur som består - nere vid sjön

Vår vackra natur som består - nere vid sjön

När jag denna måndag morgon sprang samma väg till sjön var det inte alls lika soligt och fint. Istället öste regnet ner och omgivningen var grå. Men det finns en charm med den typen av naturupplevelse också och jag har helt klart fått en frisk och skön start på min jobbdag. Eftersom vi på Pineberry har stängt vårt kontor blir det en dag med jobb hemifrån och många möten via Google Hangout. För dig som behöver några tips på hur man sköter sitt jobb hemifrån på bästa sätt kommer jag imorgon publicera ett inlägg om just det. Så stay tuned!

Men först njuter vi av vår natur så mycket som är möjligt den här dagen!

Lämna en kommentar

Annons
Annons