Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Det är tidig fredag morgon. Jag är, som vanligt, uppe med tuppen och sitter med en kaffe i vårt kök. Allt känns väldigt surrealistiskt just nu och jag tycker att vi alla ska vara försiktiga och varsamma för att inte utsätta oss för eller sprida detta coronavirus. Igår fattade vi beslut om att stänga ner vårt kontor och från och med idag och på obestämd framtid jobbar jag och alla mina kollegor hemifrån.

Det är läskigt hur ett virus kan sprida sig så snabbt och jag hoppas att alla tar detta på allvar. Mitt i detta vill jag i alla fall lyfta fram det bästa med den här veckan. Att tänka positivt och lyfta upp det som är bra är trots allt viktigt!

Veckans bästa – vecka 11 2020

Veckans vackraste

Jag älskar att det börjar ljusna strax efter jag går upp nu och när jag går till tåget är det redan ljust. Underbart!

En morgon denna vecka kom jag i så pass god tid till stationen att jag hann stå och vänta några minuter på perrongen. Det var en så fin morgon med en glödande orange sol som steg upp bakom horisonten. Ni ser hur det såg ut på första bilden i detta inlägg.

Löpning utomhus

Veckans träning

Jag har sagt upp med mitt medlemsskap i ClassPass, åtminstone för stunden. Jag vågar inte riskera att svettas med andra personer inomhus då risken för smitta är stor då. Denna vecka och framöver blir det istället desto mer löpning och utomhusträning samt träning hemma.

Måndag: Innebandy – Vi visste det inte då, men i måndags körde vi det sista gemensamma innebandy-passet tillsammans, jag och mina kollegor. Vi får hoppas att vi snart kommer kunna spela ihop igen!

Tisdag: Jag sprang en runda på 5 kilometer hemma på morgonen.

Njut på bryggan

Onsdag: Löpning även denna morgon. Även denna gång 5 kilometer, men längs med Kungsholms Strand intill mitt kontor istället. Hann njuta en stund på bryggan där också och kommer sakna att springa där nu när jag inte kommer kunna göra det på ett tag.

Torsdag: Ett träningspass för Booty & Abs framför en YouTube-video

Fredag: Efter att jag har lämnat barnen idag kommer jag springa en runda innan jag springer hem till mitt hemmakontor. Mycket löpning denna vecka!!

Veckans mysigaste

Det kommer bli mer häng med barnen en period framöver. Om de stänger skolorna och förskolorna blir det ju ännu mer häng. Mysigt, men i ett konstigt och hemskt sammanhang…

Veckans mest boostande

Wow, vad träningen boostar mig och hjälper mig i mitt ledarskap och i det jag gör på jobbet, likväl som den hjälper mig att bli en bättre mamma, fru, kompis osv. Jag skrev ett inlägg tidigare i veckan om just träningens positiva inverkan på mig som chef. Har fått massor av bra respons på det, vilket är super kul!

Veckans godaste

Mitt inlägg om klassiska scones som jag lade upp igår. Jag bakade dessa i söndags och kommer helt säkert baka scones nu till helgen igen. Det är ju så galet gott!

Google Transform

Google Transform med Klarna

Veckans mest inspirerande

Google hade en eftermiddag med föreläsningar i ämnet transformation i tisdags. Jag var där och blev inspirerad av Klarnas marknadsdirektör Chris Cabau när han berättade om deras transformation.

Veckans mest lästa inlägg

Det är två av veckans inlägg som har fått galet många besökare. Dels är det inlägget med recept på klassiska scones och dels är det inlägget om varför jag blir en bättre chef av träningen. Receptinlägget lade jag upp på Facebook och det om min träning och mitt ledarskap lade jag upp på LinkedIn, vilket är förklaringen. Men fortfarande så kul att så många av er har klickat in och läst!

Veckans mest gillade Instagram-bild

Träning med barnen på semestern

Denna bild från när jag och barnen tränar ett utomhuspass i Turkiet när vi var där för ett par år sedan tillsammans med denna text har fått mest engagemang i veckan:

Om ni bara visste hur mycket vi föräldrar funderar på hur ni mår och hur vi på bästa sätt kan hjälpa er under uppväxten och i livet.

Jag älskar alla de fina minnen vi har tillsammans och jag ser fram emot alla nya små äventyr med er, som vi har framför oss. Jag försöker vara i nuet med er och jag njuter av de små värdefulla stunder vi har i vardagen, som när vi läser god natt-saga och pratar om saker innan ni somnar för kvällen.

Om ni bara visste hur glad jag är för att ni har hittat till #rörelseglädje. Ni är mina bästa träningspartners!

Om ni visste hur gärna jag vill att ni ska hitta till era egna genuina intressen i livet och att ni får behålla den där rörelseglädjen.

Att ni blir lyckliga i era liv är det allra viktigaste för mig!

👦👧❤️😍🥰

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag vill rå om familjen så mycket jag kan samt vara ute i frisk luft och njuta av det.

Hoppas att du som läser mår bra efter omständigheterna. Lova att du tar hand om dig och att du är försiktig med vad du gör i dessa tider!!!

Stor kram och ha en så fin helg som det går!

Lämna en kommentar

Annons
Annons