Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Den här veckan har ju varit helt galen och jätte konstig för de flesta av oss. Många har det svårt nu, antingen på grund av att det är tuffa tider på jobbet eller för att de är sjuka eller ensamma. Det gäller verkligen att vi ställer upp för varandra i dessa tider och det tycker jag mig se att väldigt många gör.

För egen del jobbar jag på, men sedan i fredags förra veckan sitter vi alla på våra respektive hemmakontor. Det fungerar riktigt bra, men är såklart tråkigt att inte kunna träffa dem fysiskt varje dag. Mannen och barnen har varit hemma hela veckan på grund av att dottern har varit sjuk.

Framtiden är oviss, men vi får ta en dag i taget och göra det bästa av situationen. Här får du det bästa av min vecka.

Veckans bästa – vecka 12 2020

Vacker solnedgång hemma hos oss

Veckans vackraste

Jag har haft så många magiskt vackra stunder den här veckan att det är inte klokt. Första bilden i inlägget är tagen i samband med en kvällspromenad mannen och jag tog igår. Bilden med cyklarna och solnedgången är från i förrgår kväll när jag promenerade i området medan barnen lekte i lekparken. Så vackert med all den sol vi har fått den här veckan!

Jag har njutit av vacker morgonsol också i samband med promenader och löpturer på morgnarna.

Utmaning i armhävningar med kollegorna

Veckans träning

Det finns inte lika många träningsmöjligheter när jag nu är bunden till hemmet. Men jag klagar inte. Jag är kreativ och hittar nya sätt att träna på så gott som dagligen.

Måndag: Morgonlöpning till sjön

Tisdag: Morgonlöpning till vår aktivitetspark här i Bro. Körde ett kortare pass med olika styrkeövningar där innan jag gick en rask promenad hem igen.

Onsdag: Lite jogg och sedan ett benpass. i trädgården

Torsdag: En tidig Powerwalk i skogen på närmare 100 minuter. Utöver det gjorde jag totalt 210 armhävningar fördelade under dagen. Detta på grund av att jag blev utmanad av en kollega. Ni set min glädje över det på bilden ovan.

Fredag: Morgonlöpning i vår skog. Snart sticker jag ut!

Jag tror att det får bli något med pass med styrka och rörlighet innan veckan är slut. Känner att jag behöver det.

Veckans mysigaste

Att få vara nära mina kära precis hela tiden. Imorgon och på lördag ska visserligen mannen jobba igen, men det har ändå blivit mycket familjetid denna vecka.

Mysigt var det också igår kväll när Storebror läste saga för Lillasyster innan de skulle sova.♥

Veckans mest boostande

Att det är så många personer i samhället som rycker in och hjälper andra tycker jag är fint. Jag har hört flera berätta om hur de har rest långa vägar för att hjälpa till att handla mat till någon som inte kan det själv. Fint!

Scones med nutella och banan

Veckans godaste

Alltså, mina scones med nutella och banan måste kvala in på det. Jag lade ju upp inlägget med dem igår och via länken hittar du till det.

Utsikt från mitt hemmakontor

Veckans mest inspirerande

Jag gillar visserligen att sitta och jobba på kontoret i stan, men det är ganska mysigt här på övervåningen i vårt hus där jag har utsikt över vår gata.

Jobba hemifrån - mina tips

Veckans mest lästa inlägg

Wow, det är många som har varit inne och läst om mina tips för att jobba hemifrån. Kul och hoppas att ni fick med er några tips!

Veckans mest gillade Instagram-bild

Spring till sjön

Jag lade upp denna bild och skrev så här:

Vår älskade sjö som jag, under rådande coronatider får besöka oftare än vanligt pga jobb hemifrån. Igår morse var den så här blå och ljuvlig när jag tog en morgonpromenad dit. Denna morgon var den desto gråare eftersom regnet öste ner.

Oavsett väder älskar jag vår sjö och kommer aldrig att tröttna på den. Morgonens springtur dit gav mig massor av energi och pepp inför den här dagen på mitt hemmakontor. Så härligt att springa i regn!!

Puss på er och var varsamma i dessa tider, men ut och njut oavsett!

💙🌊🙏😍❣️❤️

Här på bloggen skrev jag samma dag detta inlägg om samma sjö och ljuvligheten med att komma till den.

Vad jag ser fram emot i helgen

Ska bli mysigt att få hänga mer med familjen på riktigt. I och med att alla i familjen har varit hemma denna vecka har jag ju träffat dem mycket, men det blir inte kvalitetstid när jag samtidigt jobbar. Det blir mycket “ut och njut” och bara vara med dem i helgen!

Njut av din fredag och helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons