Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Bästa tiden för soluppgångar och solnedgångar är nu

Solnedgång hemma hos oss

Minns ni hur jag förra sommaren samlade på soluppgångar och solnedgångar? Framför allt det sistnämnda lyckades jag ganska bra med. Här kan du läsa om hur jag lyckades med solnedgångarna den sommaren. På hösten fick jag sedan njuta av både många soluppgångar och solnedgångar. Nu när våren är kommen är bästa tiden för både soluppgångar och solnedgångar åter här och jag har ännu en gång bestämt mig för att försöka fånga så många av dem som möjligt.

Soluppgång hemma hos oss

En vår med många soluppgångar och solnedgångar

Förutsättningarna för att få njuta av många soluppgångar är som bäst nu. Solen går upp i rimlig tid för att jag ska kunna uppleva den på mina morgonrundor i skog och till sjön.

Det gäller att passa på eftersom solen går upp allt tidigare att det framöver till och med blir för tidigt för en morgonpigg person som mig. Det är till och med så att den har hunnit gå upp när jag ger mig ut nu på morgonen, men jag hinner fortfarande njuta av morgonsolens första strålar.

Solnedgång hemma hos oss

Solnedgång hemma hos oss

Vid 20.00 går solen ner så här års och chansen är så stor att jag har möjlighet att njuta av den. Det har hänt ganska många kvällar de senaste veckorna att jag och mannen har gått en kvällspromenad i området och då fått njuta av så här vacker solnedgång.

Solnedgång hemma hos oss

Jag känner en sådan tacksamhet till denna tid av året, nu när både soluppgångar och solnedgångar är möjliga att få uppleva.

Hoppas att du ser till att njuta av dem också!🌅🌄

Lämna en kommentar

Annons
Annons