Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

En ny arbetsvecka på ingång!

Jobba i växthuset

Det är måndag morgon och jag ser tillbaka på en fin, lugn och skön helg. Uteaktiviteter, städning, fotboll med sonen och fika i växthuset är några av de saker som jag har ägnat mig åt. Jag skrev på mitt Instagram i lördags om hur glad jag är att växthussäsongen är här på allvar och det stämmer verkligen. Jag tänkte ägna detta inlägg åt just den glädjen. Den där växthusglädjen!

Det går att göra mycket i vårt lilla växthus. Att sitta och jobba där går också bra och det kommer jag helt säkert göra en del av denna vecka.

Jobba i växthuset

Så här såg det ut i växthuset i fredags när jag hade lunchmöte med några kollegor och passade på att ha det där.

Det var lite ruggigt i luften, men inne i växthuset var det varmt. Jag fällde upp min dator, drog igång videomötet och åt min lax. Bra grej!

Jobba i växthuset

När jag kan jobba hemma på det här sättet har jag inga som helst problem med att jobba hemma!

Jobba i växthuset

Vi människor behöver och mår bra av solens ljus. De där må bra-hormonerna sprudlar när jag är i vårt växthus. Och eftersom det ska vara väldigt soligt nu i veckan ser jag fram emot många fina stunder i växthuset.

Kommer dock sitta inomhus en hel del också för i längden är det lite svårt att fokusera på jobbet när solen bländar skärmen. Men en del möten och luncher känns optimala att ta i det lilla glashuset!

Har som sagt hängt en del i växthuset i helgen som varit. Både i lördags och igår gjorde vi egna glassar, som vi åt där inne. Så mysigt och gott!

Jag ser nu fram emot en bra, effektiv, rolig och framgångsrik vecka på jobbet, i växthuset och inne på hemmakontoret. Jag ser fram emot möten med kunder och kollegor, att få välkomna nya kunder till bolaget, hålla träningspass med kollegor och hålla webinar för ett drygt 100-tal.

Så mycket kul som händer och att det ska bli mycket sol och värme denna vecka glädjer jag mig massvis åt. Ha en magisk start på veckan!☀️😎

Lämna en kommentar

Annons
Annons