Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Framtidstro

Yoga under purpurapeln

För ett par dagar sedan lade jag upp texten nedanför på mitt Instagram. Då jag tycker att den är viktig och jag tror att alla ni inte har läst den kommer den nu här också. Jag kallar den framtidstro.

Framtidstro

Jag ber en bön om att vi alla ska ta oss igenom det här. Att vi ska njuta av de fina stunderna vi har omkring oss under tiden och att vi ska gå stärkta ur det.

Låt oss hjälpa varandra till att hitta rätt fokus. Stötta den som behöver det och hjälp den som behöver din hjälp.

Det kommer en tid när vi kan träffas, kramas och hålla om varandra igen. Låt oss ha den målbilden och ta oss dit på bästa möjliga sätt!

Yoga under purpurapel i trädgården

Det är viktigt med framtidstro och att inte tappa hoppet. Det är det som bär oss vidare och får oss att orka. Jag känner stark framtidstro och vet att vi kommer ta oss ur det här, men jag känner såklart också väldigt starkt med alla som har blivit drabbade.

Yoga under purpurapel i trädgården

När jag tänker på framtiden och på hur det kommer bli samt på hur jag på bästa sätt kan leva mitt liv här och nu vill jag yoga under den vackra purpurapeln i vår trädgård, precis som på bilderna här och som den här gången. Snart är vi också där, när purpurapeln blommar och jag kan yoga under dess trädkrona!

Ha en magisk dag – precis just du och idag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons