Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Mina godaste pastarätter – tips på pastarecept

Spagetti Carbonara recept

Jag tänker att det är många av oss, som i dessa tider, lagar mer mat hemma än vanligt. Om vi kan köpa hämtmat från en lokal restaurang tycker jag att vi ska göra det. Men det går inte att komma ifrån det faktum att de flesta av oss nu spenderar mer tid hemma och därför också äter mer mat hemma. Själv älskar jag hemlagat, men även för mig kan det ibland vara härligt med inspiration kring vad jag ska laga till lunch eller middag.

Förra veckan tipsade jag om goda och matiga sallader att laga hemma och idag vill jag tipsa er om några av mina godaste pastarätter. Kanske att du kan hitta till ett ny favorit bland pastarecept i och med detta?!

Mina godaste pastarecept

Ärtpesto basilika med spagetti och kyckling

Spagetti med ärt- och basilikapesto och kyckling

Pesto av alla de sorter älskar jag och just ärtpesto med basilika är verkligen en favorit. Klicka in till receptet och låt dig inspireras av en magiskt god sådan!

veckans-mat-bonpasta

Det finns ju många olika sorters bönpasta att välja på. Här ser ni en variant av bönpasta tillsammans med kyckling, pesto och riven parmesanost. Så gott! Via detta inlägg om veckans mat hittar du till det och några andra goda maträtter.

Spagetti Carbonara recept

Spagetti Carbonara

Det går ju inte att skriva ett inlägg om pastarecept utan att nämna Spagetti Carbonara. Snabbt, enkelt och såååå gott!

Några fler ljuvliga pastarätter:

Njut av din hemlagade pasta!

3 kommentarer

  1. du glömde ju tortellinigratäng…. valfri sort, blanda en tomatsås på burk o en burk creame fraiche på med kyckling, bacon eller kanske korvrester, lite ost gärna mozzarella eller feta o vips en så god pasta rätt som kan varieras med vad som finns hemma.. 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons