Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Påskdesserter – mina godaste desserter till påsk

Påsktårta choklad - recept på en Snickerstårta

Vi blir inget stort gäng som kommer samlas hemma hos oss i påsk. Precis som alla ni andra måste vi vara försiktiga i dessa tider, men förhoppningvis kommer min syster kunna vara hemma hos oss i alla fall. Oavsett hur många vi blir så är det ju härligt att njuta av något gott bakverk till påskdessert. Jag sitter just nu och funderar på vad vi ska baka till påskens dessert i år och letar i mitt egna arkiv efter idéer.

Påskdesserter – ljuvliga recept på desserter till påsk

Kolla in dessa ljuvliga tårtor och bakverk, som passar ypperligt att göra till påskdessert. Vilken gör du helst själv och vilken tror du jag satsar på att göra i år?

Påsktårta choklad - recept på en Snickerstårta

Snickerstårta

Denna påsktårta av choklad i form av en Snickerstårta är alldeles ljuvligt god. Visst blir det fint att dekorera den med chokladpåskägg?!!

Tysk cheesecake med jordgubbar

Tysk cheesecake med jordgubbar

Tysk cheesecake

Om du vill ha en fräsch efterrätt med smak av jordgubb vill jag tipsa om denna tyska cheesecake med just jordgubbar. Himmelskt god!

Cheesecake recept

Cheesecake lime

En annan variant av cheesecake med härligt syrlig smak av lime är ett annat säkert kort.

Kladdig kladdkaka - recept

Kladdkaka

Eller så satsar du på en klassisk kladdkaka med vaniljglass eller vispad grädde till efterrätt. Det kan ju liksom aldrig bli fel. Här hittar ni receptet på min kladdigaste kladdkaka. Så god!

Påsken kommer sannolikt inte vara sig lik i år. Men vi får göra det bästa av den och se till att njuta av det vi kan. Umgås med dina nära och kära via videolänk och telefon istället och njut av god mat i den mån du kan. Stor kram!

Lämna en kommentar

Annons
Annons