Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Sådant som jag längtar till

Träning under körsbärsträden i Kungsträdgården

När jag igår morse gick en Power Walk på morgonen funderade jag på vad jag vill göra när denna fruktansvärda Corona-kris är över eller åtminstone när den värsta perioden av den är förbi. Jag såg framför mig hur jag och familjen kan umgås med barnens morfar och farföräldrar igen. Jag visualiserade över resor vi kommer kunna göra och som jag ska träna på gym och andra träningsstudios igen när det är möjligt. Att dessutom få komma till kontoret igen, träffa kollegorna och få känna stadspulsen inne i Stockholm kommer vara magiskt!

Mitt i detta hemska känns det härligt att få längta efter det som komma skall. Jag vet att vi kommer dit och jag har målbilden tydlig för mig. Det känns bra!

Träning under körsbärsträden i Kungsträdgården

Något som jag nog inte får uppleva i år är de magiskt blommande körsbärsträden i Kungsträdgården. Vad jag förstår blommar de just nu och eftersom jag vet att det kommer dröja innan vi öppnar kontoret igen kommer jag inte vara inne i stan på ett antal veckor framöver. Tur då att jag kan gräva i arkivet och i minnesbanken. Där har jag många fina minnen från stunder under de rosa, vackert blommande träden!

Karin under körsbärsträden i Kungsträdgården

Jag njuter av att minnas detta och kanske att platsen är som vackrast just i mitt minne?

Karin Axelsson Körsbärsträden i Kungsträdgården

Jag hoppas att ni som har möjlighet att vara inne i stan passar på att besöka denna magiska plats, som är sitt bästa jag just nu.

Karin tränar under körsbärsträden

Bland det bästa som finns är att träna ett träningspass under körsbärsträden just där och här kommer några av de träningspass som jag tidigare år har tränat under dessa blommande träd.

Träning under körsbärsträden i Kungsträdgården:

Ett träningspass i Kungsträdgården

Träning under körsbärsträden i Kungsträdgården

Träning under körsbärsträden i Kungsträdgården

Låt oss alla visualisera och skapa oss målbilder att se fram emot efter att denna Corona-period är över. Jag tror att vi alla behöver det.

Körsbärsträden i Kungsträdgården

Körsbärsträden i Kungsträdgården

Jag får antagligen inte uppleva dessa rosa ljuvligheter i år, men jag kommer få uppleva och njuta av en vacker vår på många andra sätt. Och jag kommer framöver få promenera ett Stockholm i en härlig stadspuls.

Lämna en kommentar

Annons
Annons