Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Träna utomhus – tips på träningspass att göra ute

cirkelträningspass vid bänk

Det är nog många med mig som tycker att vår, sommar och höst är de årstider som lämpar sig bäst för träningspass utomhus. Så härligt då att vi nu har kommit till den del av året när utomhusträning är som bäst. Med tanke på Corona-viruset finns det ju dessutom ytterligare en anledning till att träna utomhus. I detta inlägg vill jag dela med mig av mina bästa inlägg med tips på utomhusträning.

Träna utomhus – träningspass att göra ute

Några av de pass jag kommer tipsa om här innefattar enklare redskap som gummiband och medicinboll, men de allra flesta övningar i passen kan man göra helt med egen kroppsvikt och gärna med en kompis.Häng med och låt dig inspireras!

cirkeltraning-everydaystories-4

Cirkelträning utomhus

När jag och dåvarande bloggkollegorna möttes hemma hos Sofia för nu närmare fyra år sedan körde vi ett riktigt bra cirkelträningspass utomhus. Vi körde övningarna i par och det var en härlig pepp i gänget. Kolla in upplägget på cirkelträningspasset via länken!

trx-traning-utomhus-1

TRX-träning utomhus

Något som är smart och enkelt att ta med ut är ett TRX-band. Här visar jag några övningar att göra med TRX utomhus. Tips: ha nära till ett rejält träd!

Karins träningspass under körsbärsträden i Kungsträdgården

Träningspass vid parkbänk

Något som annars är bra att nyttja utomhus är en parkbänk. Vid en sådan kan man träna en mängd olika övningar. Kolla in detta träningspass vid parkbänk så får du se!

Cirkelträningspass vid bänk

Cirkelträningspass vid parkbänk

I somras körde jag en annan variant av cirkelträningspass vid parkbänk, som du kan kolla in via länken. Jag minns det som riktigt bra, effektivt och tufft!

Det var några tips på uteträningspass från mig denna måndag. Ge dig ut och träna nu!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons