Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Karin vid sjön

Det är Långfredag och vi har precis inlett vår påskhelg. Alla i familjen är lediga i helgen och min syster kommer över till oss i eftermiddag. Ska bli skönt att ha några extra lediga dagar och att få spendera dem med de nära.

Här kommer nu veckans bästa.

Veckans bästa – Påskveckan 2020

Rutiner att hålla fast vid - promenad i skogen i morgonsol

Veckans vackraste

Ni vet hur mycket jag njuter av all tid utomhus i skogen och vid sjön. Att vi fortsatt har sol nästan varje dag gör utomhusvistelsen extra ljuvlig!

Karin tränar

Veckans träning

Måndag: Löpning i skogen

Tisdag: Powerwalk till sjön på morgonen. Tabata-träning med kollegor på lunchen.

Onsdag: Powerwalk i skogen på morgonen. Yoga med kollegor på lunchen.

Torsdag: Löpning på morgonen

Fredag: Jag startade denna dag med en Powerwalk i skogen och gummibandsträning mitt bland tallarna.

Barnen

Veckans mysigaste

De här två får mitt hjärta att dunka så hårt och smälta av kärlek – varje dag. Såklart att det tjafsas och krånglas en del och jag kan bli alldeles matt mellan varven. Men mestadels är de världens goaste ungar och det är så mysigt att ha dem hemma extra mycket nu. ❤️❤️

Karin vid sjön

Veckans mest boostande

Jag tänker mycket på att även den här krisen och tuffa tiden kommer att passera. Det hjälper och boostar mig!

Veckans godaste

All den goda påskmat som vi framför allt kommer njuta av imorgon kommer nog bli veckans godaste. Igår kväll var jag iväg och handlade hem all mat och senare idag ska jag och syster baka och laga i köket.

Det är många av er som har läst mina inlägg med recepttips på påsktårtor och påskdesserter. Där gömmer sig mycket gott, kan jag lova!

Kolla in dessa inlägg om du har missat dem:

Huset

Veckans mest inspirerande

Att det fungerar så pass bra att jobba hemifrån varje dag inspirerar mig och är något jag såklart också är tacksam för.

cirkelträningspass vid bänk

Veckans mest lästa inlägg

Många har läst inlägget med tips på träning utomhus. Kul!

Veckans mest gillade Instagram-bild

Det blev mitt Instagram-inlägg med tips på uteträning vid en parkbänk som fick flest likes:

I dessa tider är det verkligen optimalt att förlägga sin träning till utomhus. Det går att göra massor med övningar utan redskap, men om jag skulle tipsa om ett redskap som är bra att nyttja och som finns utomhus så blir det parkbänken.

Här får du tips på ett grymt bra cirkelträningspass vid parkbänk. Om du har möjlighet är det ljuvligt att göra det under de blommade körsbärsträden i Kungsträdgården. Annars fungerar vilken parkbänk som helst!

Gör övningarna direkt efter varandra och pausa 1 minut innan nästa varv. Satsa på att göra 3 varv eller så många du hinner. Kör hårt!

Cirkelträning vid parkbänk:

💪 Armhävningar med händerna på parkbänk (tyngre alternativ med fötterna på bänken istället), 12 stycken

💪 Benlyft med armbågarna på bänk, ett ben i taget, 12 stycken per ben

💪 Snabba knäindrag med armbågarna på bänk, 50 stycken

💪 Sidoplanka med höftlyft mot bänk, 12 stycken per sida

💪 Vanliga knäböj, 50 stycken

💪 Dips med händerna på parkbänk (se bild), 12 stycken

💪 Utfall med bakre foten på parkbänk, 12 stycken per ben

💪🌸💪🌸💪🌸💪🌸💪🌸💪🌸💪🌸💪

Vad jag ser fram emot med denna påskhelg

Det är soligt och vi är lediga. Det njuter jag av!

Ta hand om dig och dina nära. Glad påsk!! 🐥🐣

Lämna en kommentar

Annons
Annons