Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

På grund av kort vecka har den här svischat förbi galet snabbt. Känner ni samma sak? Jag tyckte att det var nyss jag skrev en Veckans Bästa, men eftersom det är fredag kommer en sådan här igen.

Veckans bästa – vecka 16 2020

Solnedgång hemma hos oss

Veckans vackraste

Jag skrev om alla vackra soluppgångar och solnedgångar som jag får uppleva nu igår. Är verkligen en så vacker tid vi har nu!

Veckans träning

Måndag: Annandag Påsk och ledig dag. Jag och sonen körde ett pass al’a Mästarnas Mästare i trädgården. Kul!

Tisdag: Jag sprang tillsammans med cyklande barn när vi tog oss till skola och förskola på morgonen. Sedan sprang jag tillbaka till mitt hemmakonto. 5 kilometer löpning in på kontot bara så där!

Onsdag: Tabata-träning med kollegor. Det blev ett tufft pass för framför allt armar och puls, men också för benen!

Karin yoga

Torsdag: Powerwalk på morgonen och yoga för kollegor på lunchen

Fredag: Idag blir det ett löppass innan jag lämnar barnen

Middag med dottern

Veckans mysigaste

Att spendera egentid med ett av barnen är alltid like värdefullt. Älskar att få prata ostört med barnet och att slippa syskontjafset, som tyvärr pågår alltför ofta annars. Igår kväll när grabbarna var på sonens fotbollsträning fick dottern och jag ett par timmars egentid. Mysigt med middag på tu man hand!

SEO Webinar med mig

Veckans mest boostande

Igår testkörde jag igenom det webinar som jag kommer hålla på tisdag nästa vecka. Det kommer vara ett webinar om SEO, ett ganska grundläggande sådant och jag kommer köra det på engelska. Jag kommer gå utanför min comfort zone när jag gör det, men det kommer bli så kul. Och det kändes riktigt bra när jag körde igenom det idag!

Om du är intresserad av att vara med och lyssna anmäler du dig här.

Veckans godaste

Jag tänker att jag vill äta kanelbullar idag. Min mamma älskade det fikabrödet mest av allt och idag skulle hon ha fyllt 74 år, min älskade mamma. Jag hoppas att hon får njuta av kanelbulle uppe i himlen idag!

webinar

Veckans mest inspirerande

På tal om webinars var det webinar som mina kollegor höll tidigare i veckan om att plocka de lägst hängande frukterna i digital marknadsföring riktigt bra och inspirerande.

Rutiner att hålla fast vid - promenad i skogen i morgonsol

Veckans mest lästa inlägg

Många har läst inlägget om viktiga rutiner att hålla fast vid under denna Corona-tid.

Veckans mest gillade Instagram-bild

Karin i växthuset

Det blev mitt Instagram-inlägg med bilder på mig i växthuset och denna text:

När det blåser hårda vindar och är kallt i luften är det ändå varmt inne i vårt växthus. Igår stängde jag in mig där i ett par timmar. Det blåste i glasen, men jag hade det mysigt med mina tomatplantor!

Nu har jag planterat om säkert 40-50 små tomatplantor, som nu står inne i huset tills det är varmt nog att ta ut dem i växthuset för gott. Att hänga inne i det där lilla glashuset är verkligen sådan terapi för själen!

🌱🍅😍❣️🙌🍀

Vad jag ser fram emot i helgen

Jag vill plocka bort påskpyntet och rensa ut vinterjackor och skor. Jag vill påta i trädgården och dricka kaffe i solen. Tror inte att något av detta ska vara omöjligt att få till!

Kram på er och ta hand om er lite extra i dessa tider!

Lämna en kommentar

Annons
Annons