Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Morgonpromenad i skogen

Det är fredag och helgen är på ingång. Här kommer min veckans bästa i vanlig ordning.

Veckans bästa – vecka 17 2020

skogen

Veckans vackraste

Solen har skinit i stort sett hela veckan och under några dagar har vi fått uppleva ljuvlig försommarvärme. Det är så vackert nu när jag går mina promenader och springer mina löprundor i skogen.Älskar när morgonsolen bryter in mellan träden där!

Gissar att ni är fler som njuter av vacker natur med vitsippor och små blad på träd och buskar nu?!

Veckans träning

Måndag: Jag testade att träna efter Frank Medranos tuffa träningspass. Du hittar det här. Det var kul, det var tufft och det var effektivt!

löpning tidig vårmorgon

löpning tidig vårmorgon

Tisdag: Jag sprang en kortare runda och tränade lite med gummibandet efter det.

Onsdag: Tabata-träning med kollegor via videolänk.

yoga i trädgården

Torsdag: Yoga ute i trädgården med kollegor. Så härligt att kunna yoga utomhus nu!

Fredag: Idag kommer jag springa en runda på lunchen. Tror att jag satsar på traillöpning i skogen!

middag i trädgården

Veckans mysigaste

Vi åt årets första trädgårdsmiddag tidigare i veckan. Så mysigt att grilla och sedan kunna äta av det utomhus!

Igår kväll hade jag och dottern en egen kväll tillsammans. Då lagade vi pannkakor och åt dem ute i vårt växthus. Mysigt det med!

Karin kör webinar

Veckans mest boostande

Att mitt SEO-webinar som jag höll i tisdags gick så bra boostade mig rejält. Det var på engelska och det var just att jag skulle hålla i ett webinar på annat språk än svenska som var lite skrämmande innan. Men jag älskar ju att gå utanför min comfort zone, vilket jag gjorde och det gick bra! Här kan du kolla på webinariet i efterhand om du skulle vilja.

Veckans godaste

Dotterns och mina bananpannkakor med grädde, keso och blåbär, som vi åt igår.

Veckans mest inspirerande

Jag lyssnade på ett poddavsnitt i podden Digital Marknadsföring när Tony där intervjuade Christian Cabau på Klarna. Super intressant att höra mer om Klarnas varumärkesresa!

Smörgås med äpple och nötter

Veckans mest lästa inlägg

Det är många som har hittat till inlägget med tips på matiga lunchsmörgåsar.

Veckans mest gillade Instagram-bild

Löpning

Jag lade upp denna bild från min tidiga löprunda i tisdags och skrev så här:

Ni ser lyckan i mina ögon, va? Det här är den sanna lyckan som kommer av att springa en tidig vårmorgon i ett strålande solsken och på knastrande grusvägar. Just precis den här ljuvliga solen ger mig löftet om en alldeles galet bra och grym dag!

🏃‍♀️☀️🌳😍❤️

Vad jag ser fram emot i helgen

Massor med utehäng, tid med barnen och familjen och att påta i trädgården.

Ta hand om er och njut av er fredag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons