Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Walk and Talk – värdefull kompistid

Top of the Rock New York

Den kris som vi har i vår värld är såklart hemsk på alla sätt och vis, men den har ändå fört med sig några goda saker. En sådan sak är de Walks and Talks, som jag och mina vänner har börjat ha minst en gång i veckan.

Vi fyra har varit vänner i 30 år nu och har alltid haft varandra i vått och torrt. Vi har upplevt mycket tillsammans och vårt största äventyr hittills tillsammans var den New York-resa vi gjorde i höstas. I vår vanliga vardag hinner vi inte träffas så ofta och inte pratar vi med varandra så ofta heller. Men nu när det är ännu svårare än normalt sett att ses har vi hittat ett sätt att höras desto oftare!

Top of the Rock New York

Walk and Talk med vänner

De senaste veckorna har vi hörts åtminstone en gång i veckan via gruppsamtal i telefonen i samband med att vi har gått en lunchpromenad. Medan jag har promenerat mina rundor här i området har jag haft vännerna i örat och vi har uppdaterat varandra om hur vi mår och vad vi gör. Så bra!

Jag och tjejerna i New York

Att få till den här tiden med vännerna är så värdefullt och vi har sagt att vi ska försöka hålla fast vid Walk and Talk-rutinen även efter Corona.

Vårt 40-årsfirande i New York

Såklart är det något helt annat att promenera med dem på riktigt och speciellt att få göra det på New Yorks gator. Men att prata i telefon med dem är bättre än ingenting och det boostar min dag varje gång vi har haft ett sådant gruppsamtal.

Om du själv inte har testat detta får det här bli mitt tips till dig idag. Se till att ringa eller boka upp ett gruppsamtal med den eller dem som du tycker om och inte har kunnat träffa på ett tag nu.

Lämna en kommentar

Annons
Annons