Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

En magisk morgon på och vid bryggan

Vårbad i sjön

Fastän jag jobbade i fredags känns det som att vi har haft en enda lång och härlig långhelg. Jag gissar att det har att göra med att jag var ledig i torsdags och att jag verkligen har loggat ut från jobbet när jag har varit ledig.

Jag inledde min “långhelg” i torsdags morse på det allra härligaste av sätt och det är den morgonen jag ska berätta om här.

Yoga på bryggan en morgon i maj

En magisk morgon på och vid bryggan

Efter mitt morgonkaffe tog jag mig ner till sjön och möttes av den här vyn. Så magiskt med strålande sol och ett spegelblankt sjövatten!

Yoga på bryggan en morgon i maj

Jag gick ner till bryggan och rullade ut min yogamatta där.

Yoga på bryggan en morgon i maj

Yoga på bryggan en morgon i maj

Yoga på bryggan en morgon i maj

Den vy jag hade från bryggan var bland det ljuvligaste jag har upplevt. Det var bara jag där och förutom vindens sus var det bara några fåglar som stundom bröt tystnaden.

Yoga på bryggan en morgon i maj

Yoga på bryggan en morgon i maj

Yoga på bryggan en morgon i maj

Jag väckte kroppen med mjuka rörelser mitt i solens sken där på bryggan. När jag vände ansiktet mot solen ville jag stoppa tiden för det var så fantastiskt ljuvligt.

Yoga på bryggan en morgon i maj

Vilken lycka!

Yoga på bryggan en morgon i maj

Jag hade tvekat lite där hemma tidigt samma morgon om jag skulle sätta på mig baddräkt under yogatightsen eller inte. Där på bryggan var jag väldigt tacksam över att jag valde att sätta på mig baddräkten. För efter min yogastund var jag fast besluten om att jag skulle hoppa i sjövattnet som avslutning på denna magiska morgon.

Vårbad i sjön

Jag som har varit sugen på att testa kallbad hela vintern, men inte kommit till skott, fick nu uppleva det härliga med att bada kallbad på våren. Vattnet var verkligen kallt och jag fick fokusera på långsamma andetag för att inte vilja vända när jag klättrade ner i vattnet. Men väl nere hittade jag till ett lugn och det kalla vattnet var inte svårt att ta.

Vårbad i sjön

Det slutade med att jag doppade mig tre gånger i vattnet innan jag gick upp på bryggan igen och torkade mig varm i solen.

Jag har levt på denna ljuvliga morgon hela helgen och känner att det snart är dags att göra om det. För både yoga på brygga och kallbad ska jag göra mycket av framöver!

5 kommentarer

    1. Ja, så härligt!! Jag har mobilen på bryggan intill och sätter den på självutlösaren.

Lämna en kommentar

Annons
Annons