Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Min älskade promenadväg

Morgonlöpning

Ibland brukar jag tänka på vad jag skulle sakna med platsen vi bor på om vi skulle flytta härifrån. Förutom huset och trädgården skulle jag sakna skogen, hästhagarna och den här lantliga promenadvägen, som ligger ett stenkast från vårt hus. Jag tänker att det kan vara bra att tänka så ibland eftersom det får mig att inse vad det är jag uppskattar med det jag har idag.

Min promenadväg

På denna promenadväg har jag gått många gånger och nu i dessa tider av jobb hemifrån går jag på den flera gånger om dagen. När jag har lämnat barnen går jag den här vägen hem och samma sak när jag ska hämta dem. Jag går ofta här på mina lunchpromenader och om jag inte springer i skogen är det ofta längs med denna väg och vidare bort som jag tar mina löprundor.

I skogsbrynet intill vägen växer det fortfarande vitsippor och i helgen var jag där med barnen och plockade en bukett.

Min promenadväg

Vägen ligger så fint mellan fårhagen och skogen. Oavsett väder eller årstid är det alltid vackert där. Det är också lugnt och fridfullt där och vägen får mig att inse att vi bor ute på landet. Som jag älskar det!

Min promenadväg

Nu hoppas jag att det kommer får till fårhagen i sommar. Det livar upp den här platsen ännu mer och är alltid extra roligt för barnen när vi tillsammans går eller cyklar på denna väg.

Min promenadväg

Det är nu tidigt på Kristi Himmelsfärdsdagen när jag skriver detta. Så snart jag har druckit ur mitt kaffe ska jag ta med mig yogamattan på cykeln och cykla just på denna väg och bort till sjön. Där är planen att yoga på bryggan och möta den underbara morgonsolen med ett gäng solhälsningar. Är full av förväntan och njuter av att kunna få starta min dag så.

Lämna en kommentar

Annons
Annons