Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Outdoorstories

Surfbussen – SUP mitt i Stockholm

Förra veckan fick jag och resten av ledningsgruppen på Pineberry en trevlig överraskning. Vi skulle ses inne i Stockholm för en gemensam aktivitet, men bara vår VD visste vad det var vi skulle göra. När vi samlades vid Kungsholms Strand misstänkte jag SUP och det var just precis vad vi skulle göra, Stand Up Paddleboarding alltså.

Kungsholms Strand

En förmiddag med Surfbussen

Just denna förmiddag i maj bjöd på riktigt soligt, om än lite kyligt, väder. Vi gick in i Surfbussens butik och blev där tilldelade våtdräkt, bräda och paddel. Här kommer ett gäng bilder från vår SUP-upplevelse med Surfbussen.

Surfbussen i Stockholm

Surfbussen har en egen liten brygga intill Karlbergskanalen där vi tog oss ner i vattnet med våra brädor. Vattnet låg spegelblank och träden grönskade i försommarens ljust gröna färger. Det var magiskt vackert!

Surfbussen i Stockholm

Vi paddlade längst med kanalen efter bästa förmåga. Vi hade fått ett genomgång av teknik innan vi började och de flesta av tipsen vi fick hade jag koll på sedan innan. Här kan du läsa om tips för Stand Up Paddleboarding, som jag skrev i samband med att jag testade SUP i Norge för ett par år sedan.

Surfbussen i Stockholm

Surfbussen i Stockholm

Här ser ni vår stabila ledningsgrupp på brädor. Detta är en bra aktivitet att göra tillsammans, även i Corona-tider. Det är enkelt att hålla avstånd och man får göra något teambuildande tillsammans!

Surfbussen i Stockholm

Vissa av oss försökte sig på lite SUP-yoga också. Jag känner för egen del att jag har en del kvar tills jag skulle klara det. 🙂

Surfbussen Pampas Marina

Vi paddlade bort till Pampas Marina innan vi tyckte att det var lagom att vända tillbaka. Det blev en skön och lugn tur på dryga timman. Och som vi fick njuta av naturen under tiden!

Att surfa eller paddla tillsammans är verkligen en smart och trevlig aktivitet att göra. Surfbussen är ett bra val om du befinner dig i Stockholm.

Observera att detta inte är ett sponsrat inlägg av Surfbussen. Jag vill bara dela med mig av min upplevelse av att paddla SUP med dem – en riktigt bra grej!

Lämna en kommentar

Annons
Annons