Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Tacksam till att kunna springa

Tacksamhet till löpning

Sedan jag för några år sedan skadade knät och inte kunde springa på flera månader har jag insett hur tacksam jag är över att kunna springa nu när jag kan det. De gånger som jag är mindre sugen på att ge mig ut brukar jag tänka på det, att jag är så otroligt tacksam till att kunna springa. Att det inte blir så långt eller går så snabbt spelar mindre roll. Det viktiga är att jag springer!

Igår fick jag njuta av att springa både på morgonen och eftermiddagen. Barnen ville cykla till skolan och förskolan och jag valde då att springa. På vägen dit fick jag bra draghjälp av de båda snabba cyklisterna. Och på vägen tillbaka till hemmakontoret fick jag skön egentid medan jag sprang.

När det var dags för att hämta barnen på eftermiddagen drog jag på mig löparkläderna igen och på vägen hem i deras sällskap fick jag återigen bra draghjälp.

Smart löpning i sin fulla prakt och som jag njuter av att få springa på denna väg längs med skogen och vid hagar. Jag tänker fortsätta vara tacksam över att jag kan springa och hoppas innerligt att jag håller mig skadefri. Och om jag inte håller mig det finns det andra sätt att röra sig på och då får jag vara tacksam för det.

Njut av det du kan göra just nu idag!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons