Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Vacker vårkväll i vårt område

Det är fredagen den första maj och jag har en helt ledig dag tillsammans med familjen. Känns väldigt härligt att Valborg var på en torsdag i år så att vi på så sätt får njuta av en extra lång helg. Regnet har öst ner så gott som hela dagen, men jag har ändå njutit av både löptur och promenad. Nu sent på eftermiddagen är det dock skönt att sitta inne i värmen och softa med lite datorjobb.

Här kommer denna veckans bästa!

Veckans bästa – vecka 18 2020

Vacker vårkväll i vårt område

Veckans vackraste

Vår tisdag kväll var magisk vacker. Även den dagen hade det regnat och till och med snöat, men på kvällen tittade solen fram och jag var tvungen att gå en liten promenad i den magiska kvällssolen.

Veckans träning

Måndag: Kortare löptur in i skogen där jag stannade för att träna med gummibandet. Ni hittar övningarna jag körde där i skogen i detta inlägg. Så ljuvlig träning!

Tisdag: Löpning 5 km

Onsdag: Jag höll ett tabata-pass med kollegor. Blev framför allt armar och puls som fick jobba i det passet.

Torsdag: Skön yoga med kollegor

Fredag: Imorse sprang jag först en kortare runda och sedan körde jag Frank Medranos tuffa 10-minuterspass på YouTube.

Trött unge

Veckans mysigaste

I tisdags kväll när killarna i familjen var på fotbollsträning och jag skulle laga middag till mig och dottern sade hon att hon behövde bara vila en stund innan maten. Tror ni inte att hon somnade och sov ganska så tungt när jag skulle väcka henne till maten. Är inte ens sovande barn bland det ljuvligaste som finns? Jag lyckades i alla fall få upp henne och vi hade en mysig middag ihop, hon och jag.

Eld i eldkorg på Valborgsmässoafton

Eld i eldkorg på Valborgsmässoafton

Veckans mest boostande

Så skönt med en långhelg på tre dagar! Vår Valborgsmässoafton igår firade vi som många andra hemma med bara oss själva som sällskap. Vi grillade kyckling och tände eldkorgen efter middagen för att grilla marshmallows. Mysigt ändå!

Goda tillbehör till grillmiddag

Grillmiddag på Valborg

Veckans godaste

Tycker att gårdagens Valborgsmiddag blev riktigt god. Mannen grillade griljerade kycklingspett och marinerad kycklinglårfilé från Lönneberga samt majskolvar och jag fixade tillbehören. På min tallrik ser du förutom kycklingen och majsen smaskigheter som havreris, broccoli, en sallad på honungsmelon, ruccula, bladspenat och fetaost samt tzatziki.

Veckans mest inspirerande

Jag tycker alltid att det är lika kul och intressant att analysera vilka av bloggens sidor som har fått mest trafik och varför. Den här veckan har detta gamla inlägg om jägarvila fått väldigt många besökare. Detta beror med största sannolikhet på att det dels rankar bra på just ordet jägarvila och att de körde jägarvila i söndagens avsnitt av Mästarnas Mästare. Uppenbarligen har många googlat jägarvila i samband med det!

förodla tomatplantor

Veckans mest lästa inlägg

Av de inlägg jag har skrivit denna vecka har detta om hur jag förodlar tomatplantor fått allra flest besökare. Sannolikt för att jag lade ut det på Facebook i en del grupper om trädgård. Kul ju!

Veckans mest gillade Instagram-bild

Vår skog

Jag lade upp denna bild i slutet av förra veckan och skrev så här:

Min skog om våren och på morgonen. Oslagbart och så ljuvligt!

Mitt fredagsfys kommer ske precis här, springandes på stig och bland träd och vitsippor. Kör du #fredagsfys idag och vad tränar du?

🌳🌲☀️🍀🍃

Följ mig på Instagram här: @karinaxelsson.se

Utsikt från vårt kök

Vad jag ser fram emot i helgen

Det har av förklarliga skäl blivit många hemmahelger på senare tid, men jag njuter av det och trivs med det fortfarande. Idag har vi fått det mesta av allt praktiskt gjort, vilket ger oss två dagar av att göra bara det vi känner för. Jag har en hel del fröpåsar och förhoppningsvis sätter jag fröerna i jord denna helg. Utöver det vill jag promenera till sjön och göra utflykter med familjen. Vi får se vad dessa dagar kommer att bjuda på!

Ha en ljuvlig helg du med! Hoppas att du och dina nära håller er friska! 

Lämna en kommentar

Annons
Annons