Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Här sitter jag och njuter av att det är fredag. Jag var lite extra trött imorse när klockan ringer och trots att veckan har varit väldigt rolig och energigivande ska det bli skönt med lite helg snart. Här kommer nu veckans bästa!

Veckans bästa – vecka 19 2020

Morgonpromenad i maj

Morgonpromenad i maj

Morgonpromenad i maj

Veckans vackraste

Som jag njuter av allt det vackra på mina promenader och löprundor nu. Här ovan ser ni några av de vyer jag har fått njuta av under veckans rundor, både på de jag har tagit här hemma och den jag tog igår när jag  var inne i staden över dagen. Solsken i maj är magiskt!

Yoga på kontoret
Yoga på kontoret

Veckans träning

Det är fortsatt hemmaträning jag håller mig till. Denna vecka blev det dock ett undantag från det igår när jag var inne i stan.

Måndag: Jag sprang en kortare runda och körde några styrkeövningar inomhus efter det.

Tisdag: Jag sprang medan barnen cyklade till skola och förskola. Det blev med andra ord löpning tur och retur både på morgonen och eftermiddagen, totalt ca 8 kilometer.

Onsdag: Powerwalk på morgonen och tabata med kollegor på lunchen.

Torsdag: SUP med kollegor och yoga med en annan kollega på lunchen.

Fredag: Kort löppass på morgonen där jag stannade till vid ett par parkbänkar på vägen och gjorde ett antal styrkeövningar.

Veckans härligaste

Att dagarna blir allt längre och vi får njuta av ljuset långt in på kvällarna!

SUP med Surfbussen och Pineberry

Veckans mest boostande

Jag var inne i stan och på kontoret igår för att ha ledningsgruppsmöte och sättet vi hade det på under förmiddagen var ljuvligt. Vi paddlade nämligen SUP med Surfbussens brädor. Vädret var soligt och försommargrönskan var så vacker där längst med Karlbergskanalen. Det var boostande också att träffa några av kollegorna fysiskt, även om vi såklart höll avstånd till varandra!

Veckans godaste

En riktigt god lunch tidigare i veckan var den ni ser på bilden ovan. Mina hemlagade köttbullar tillsammans med potatismos, kokta morötter och gräddsås. Mums!

Karin Axelsson - trädgårdsfix första helgen i maj

Veckans mest inspirerande

Jag är galet inspirerad på trädgårdssäsongen och ser fram emot helgen när jag ska fortsätta att fröså i växthuset och plantera annat nytt i trädgården. Kul också att så många har hittat till mitt inlägg om att förkultivera dahlior. Jag skrev det förra året i samband med att jag själv förkultiverade dahlior för första gången och uppenbarligen har många av er haft glädje av det!

Lakritsbollar recept

Veckans mest lästa inlägg

Wow, vad många som har varit inne och läst inlägget med receptet på mina lakritsbollar, som jag skrev igår! Hoppas att ni också är många som testar att göra dem!

Veckans mest gillade Instagram-bild

Tacksamhet till löpning

Jag lade upp en film från samma sekvens där jag springer ovan och skrev så här:

Jag tar den alltför ofta för given. Men i själva verket är det så att jag uppskattar löpningen något så otroligt mycket.

Att kunna springa utan att ha ont och för att jag vill – det är magiskt och jag är så otroligt tacksam för att jag kan springa!

Här ser ni mig på gårdagens löprunda.

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Vad jag ser fram emot i helgen

Sömn, trädgårdsfix, uteaktiviteter, familjehäng och godis i soffan kommer göra mig gott. Ha nu en magisk  avslutning på veckan, du med!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons