Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Yoga på brygga

Vad lyxigt med en ledig torsdag, som dessutom bjöd på sol och massor av familjehäng. Det känns lite konstigt att jobba denna fredag, men ändå skönt och jag planerar att förlägga några timmar av min jobbtid i trädgården då även denna dag ska bjuda på strålande sol och värme.

Här kommer denna veckans bästa!

Veckans bästa – vecka 21 2020

Morgonlöpning

Veckans vackraste

Det är svårt att välja vad som är vackrast av allt det magiskt fina jag har fått uppleva denna vecka. En vacker upplevelse var den jag hade båda på dagens löprunda och den jag gjorde i måndags. Att springa i strålande solsken är ljuvligt!

Yoga på en brygga

Veckans träning

Måndag: Löpning 5 kilometer

Tisdag: Gummibandsträning plus ett tufft styrke- och pulspass

Onsdag: Tabata-träning

Torsdag: Yoga på en brygga i morgonsolen – magiskt!

Fredag: Löpning 5 kilometer – Jag försökte pressa ner tiden på sträckan, men missade att starta igång tidtagningen…

Veckans mysigaste

Att vi igår i samband med Kristi Himmelsfärd fick en ledig heldag tillsammans hela familjen var mysigt. Vi passade på att inhandla skor till barnen samt fixade i trädgården.

Kallbad på våren

Veckans mest boostande

Det är inga tvivel om vad som har boostat mig allra mest denna vecka: Gårdagens yoga i morgonsol på bryggan över sjön och efter det ett dopp i det blå är svårslaget. Jag lovar att berätta mer om den morgonen framöver och många fler vårbad i kallt vatten kommer det att bli!

Veckans godaste

Mitt kvällssnack flera gånger denna vecka har varit dessa ljuvligt goda och hälsosamma choklad- och kardemummabollar. Mums!

Veckans mest inspirerande

Älskar mina Walks & Talks med nära och kära och fortsätter med dem regelbundet. Den här veckan har jag tagit lunchpromenader i sällskap med både en vän i telefonluren och med syster vid ett annat tillfälle.

Frukost Trifle med granola och äpple - recept

Veckans mest lästa inlägg

Jag hade det på känn, att detta inlägg om min Frukost Trifle med granola och äpple skulle bli veckans mest lästa. Så galet god, är den!

Veckans mest gillade Instagram-bild

Morgonpromenad på min promenadväg

Jag lade upp denna bild i måndags och skrev så här:

Efter regn kommer solsken. Tänk så är det ju faktiskt alltid! Och efter en frostig natt kommer en varmare dag.

Precis det här fick jag uppleva på morgonens löprunda. 5 kilometer i ett strålande solsken och medan jag sprang kröp temperaturen upp ett par grader på termometern.

Äntligen måndag, säger jag!!

🏃‍♀️☀️🌳😍🤩❤️

Vad jag ser fram emot i helgen

Fix i växthuset, häng med familjen och kanske bakar jag något gott. Det blir en helg likt många andra nu för tiden, men jag kan inte klaga på något!

Ha en fin fredag och helg du nu!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons