Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Det är tydligt att sommaren är här på riktigt och jag vill helst stoppa tiden då jag fullkomligt älskar denna försommartid. Det doftar så gott från hägg och syrén, det är så ljuvligt att höra fåglarnas kvitter i bakgrunden och runt omkring spricker den ena vackra blomman efter den andra ut.

Som jag njuter av vår försommar och här kommer mer från denna veckans bästa.

Veckans bästa – vecka 22 2020

Cykeln vid stranden

Promenadväg

Veckans vackraste

När jag i onsdags morse cyklade till den plats där vi har en badplats och elljusspår och inledde med att promenera i spåret njöt jag av mycket vackert. Det blommade för fullt i ett av äppelträden intill stranden, på marken växte gullvivor och den landsväg jag gick på var alldeles lugn och stilla. Så fint!

Att sedan avsluta promenaden med ett dopp i det blå gjorde upplevelsen ännu vackrare.

Veckans träning

Måndag: Löpning 5 km

Tisdag: Lätt styrka med gummiband

Onsdag: Powerwalk och tabata-träning

Torsdag: Yoga

Fredag: Idag blir det lunchträning tillsammans med dottern, som är hemma pga stängd förskola. Tror det kommer bli ett kombinerat löp- och styrkepass.

Veckans mysigaste

Vi tog en kvällspromenad hela familjen en kväll mitt i veckan. Barnen cyklade och jag och mannen gick. Det hade precis hällregnet och marken var blöt. Men kvällssolen hade hittat fram vid det laget och vi fick njuta av dess strålar på promenaden.

Vår purpurapel

Träning framför purpurapeln

Karin framför purpurapeln

Veckans mest boostande

Att vår purpurapel i trädgården blommar så vackert nu boostar mig så fantastiskt mycket. Fördelen med att jobba hemifrån varje dag är att jag kan njuta av den desto mer och jag passar på att gå dit så mycket jag kan. Träningspass, lunchpauser och kvällshäng förlägger jag gärna där!

Stuvad potatis och lax

Veckans godaste

När det finns gravad lax och dillstuvad potatis på menyn när jag går på restaurang väljer jag det gärna. Det är så galet gott, tycker jag. Nu i veckan blev jag sugen på det och lagade det därför till middag i tisdags. Galet gott att äta hemma också!

Veckans mest inspirerande

Skrev detta citat på LinkedIn i veckan och eftersom jag tycker att det är grymt inspirerande att tänka på så skriver jag det här också:

MOD är en muskel som växer när du UTMANAR dina rädslor.

Chiapudding Smoothies med kiwi - recept

Veckans mest lästa inlägg

Inlägget med mina färgglada och ljuvligt goda chiapuddingssmoothies med kiwi har lästs av flest av er. Hoppas att ni testar receptet!

Veckans mest gillade Instagram-bild

Kallbad på våren

Efter att ha tagit mitt morgondopp i onsdags lade jag upp den här bilden och skrev så här:

Det är kallt och otroligt uppfriskande och jag har börjat min dag på det allra bästa av sätt. God morgon!

Se till att njuta av din onsdag på det sätt som du mår bra av!

💙💦🌊👙😍🤩

Vad jag ser fram emot i helgen

Det blir ännu en hemmahelg med mycket trädgårdshäng. Denna helg kommer vi få besök av svärmor och svärfar, vilka vi inte har träffat sedan Corona drog igång. Vi kommer ses utomhus hos oss och hålla avstånd såklart, men ska bli härligt att få se dem igen!

Ha en fin fredag och helg! Ta hand om dig och gör det som du mår bra av!

Lämna en kommentar

Annons
Annons