Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

En morsdag att minnas – min åttonde morsdag

Tänk att jag har varit mamma i drygt åtta år nu! Det har varit åtta år med så mycket glädje, kärlek, omsorg, oro, samvetskval, ängslan och fullkomlig lycka. Är så tacksam för våra två fina ungar! Tänk att just de två också firade mig på morsdag igår, vilket blev en sådan fin och härlig morsdag i strålande solsken. Det enda jag saknade var min egna mamma, men jag tänker att hon var med oss från sitt moln i himlen.

Dagen började med att barnen kom med en nyplockat bukett syréner samt nybryggt kaffe i en kopp. Åh, de vet jag jag uppskattar!

Morsdag lunch

Till lunch kom svärföräldrarna på besök. Vi hade inte träffat dem på flera månader och fastän det var tråkigt att inte kunna kramas var det så ljuvligt att ses och att få umgås. Vi plockade ut maten i trädgården och njöt av den där under parasoll.

Morsdag lunch

Mannen hade grillat kycklingspett, kött och halloumi och alla åt glatt av maten.

Fika på morsdag

Barnens favorit till efterrätt är glass, som man får pimpa själv med olika sorters strössel, såser och marschmallows.

Fika på morsdag

Detta tillsammans med mina nybakade havrekakor med chokladbit dukades ut och njöts av med kaffe.

Älskar denna tid vi har nu! Att kunna sitta ute i syrénbersån och äta medan barnen springer runt, hoppar studsmatta och leker är så ljuvligt!

Hängmatta på morsdag

Bästa presenten igår var nog ändå mannens inköp av denna hängmatta. Vår gamla hade gått sönder och vi har inte haft något på ett par år. Snacka om skönt att ha den upphängd mellan våra två björkar i trädgården och ligga där en stund i solskenet – precis vad man som mor kan behöva ibland!

En morsdag att minnas - Karin Axelsson framför purpurapeln

Att vår purpurapel prunkade så fint på morsdag, och fortfarande gör, var också magiskt. Det går verkligen ingen nöd på den här mamman! Och denna min åttonde morsdag kommer jag definitivt att minnas länge!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons