Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Travelstories

Husvagnslivet är härligt och planerna är igång

husvagn solnedgång

I samband med att regeringen gick ut med att reserestriktionerna kommer hävas från och med den 13 juni kunde vi åter hoppas på att få till den husvagnssemester som vi hade planerat för sommaren från början, nämligen att åka med husvagnen till Höga Kusten. Vi har aldrig varit vid den kusten tidigare och eftersom vi har hört så mycket gott om den är vi sugna på att åka dit. Ett tag trodde vi såklart att det inte skulle gå utan att vi skulle få nöja oss med kortare utflykter med husvagnen i sommar, men nu när möjligheten finns tar vi den.

Husvagnslivet är bra härligt och jag ser fram emot det så mycket. Det är framför allt omgivningarna och platserna vi åker till som avgör hur pass härligt det där husvagnslivet blir. Men jag är säker på att Höga Kusten inte kommer göra oss besvikna. Jag ser fram emot att bo nära vattnet, att inleda dagarna med morgondopp och avsluta dem med fiske. På dagarna vill jag vandra, bada lite mer, paddla SUP och springa trail. Och så vill jag sitta på klipporna med de jag älskar mest och njuta av att vara i stunden.

Här kommer några bilder från tidigare husvagnssemestrar i Sunne, Mariestad, Hultsfred och Ugglarp. Jag slås av hur mycket vackert det finns att utforska i vårt avlånga land och jag är övertygad om att även Höga Kusten har mycket vackert att erbjuda.

Om någon av er har varit i Höga Kusten tar jag gärna emot tips på saker att se och uppleva där!

Husvagn med sjöutsikt

Husvagn med sjöutsikt

I Sunne kunde vi parkera husvagnen precis intill sjön Fryken. Så mysigt!

solnedgång sommar

Solnedgång på campingen i Ekudden, Mariestad

I Mariestad bodde vi också precis vid sjön, fast Vättern denna gång. Vilken magi att ha en alldeles egen badbrygga och en magisk kvällssol att få njuta av!

Hultsfred bjöd också på sjö och sol.

Solnedgång i Ugglarp

Och i Ugglarp hade vi denna sandstrand, havet och ljuvliga solnedgångar att njuta av!

Husvagnslivet är härligt och planerna är igång

Lämna en kommentar

Annons
Annons