Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Våga drömma och jobba för att nå dina drömmar!

Syrenbersån och om att jobba mot sin dröm

Jag tänker ofta på det här med att drömma och hur viktigt det är. Men minst lika viktigt – om inte viktigare – är det att jobba mot sina drömmar. Det tycker jag i alla fall!

Att sätta upp mål och delmål för att nå sina drömmar och sedan till slut lyckas nå dem är en sådan fantastisk sak. Jag har sedan jag var liten drömt om att ha en syrenberså. Som flicka växte jag upp i villa med trädgård, men utan syrenberså. Och när jag har sett andra ha en har jag önskat mig och drömt om att ha en egen sådan.

Syrenbersån och om att jobba mot sin dröm

När vi köpte vår villa för snart tio år sedan fanns där bara lera till tomt. Vi har anlagt hela trädgården själva och för några år sedan bestämde vi oss för att plantera syrénbuskar runt vår stenaltan. Nu har buskarna växt till sig och jag tycker faktiskt att man kan börja kalla detta för en syrenberså.

Syrenbersån och om att jobba mot sin drömSyrenbersån och om att jobba mot sin dröm

Tänk att jag nu, så här mitt i livet, har en alldeles egen syrenberså. Det jag drömde om som barn och senare också som vuxen har vi sett till att skaffa oss. Och som jag njuter av att sitta där, speciellt när syrenerna blommar!

LIljekonvaljer i syrenbersån

Jag hör många runt omkring mig som går och bär på drömmar, men som inte gör någonting åt dem. Jag vill säga åt dem: börja jobba för din dröm!

Vi lever bara en gång och du förtjänar vi att få leva fullt ut!

SyrenbersåSyrenberså

Här har ni syrenbersån som den ser ut just precis nu, med utblommade syrener och nyinköpta trädgårdsmöbler.

Syrenberså

När skymningen kommer är det fint att blicka bort mot den och känna tacksamhet till att den finns.

Här får du några fler bilder från våra fina berså:

frukost ute i trädgården

Frukost i syrenbersån.

Plättar med blåbär

Plättar med blåbär i samma berså.

syrenberså i trädgården

syrenvatten

Vackert syrenvatten med syrener från vår berså.

Hoppas att jag kanske har väckt en tanke hos dig, en tanke om att infria en dröm du har. För det är du värd!

Lämna en kommentar

Annons
Annons