Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Några snabba från idag

Natur Stockholm

Idag har varit lite av en annorlunda dag och här kommer några snabba från den.

Tidigt imorse satte jag mig i bilen och körde in till stan. Jag skulle nämligen jobba från kontoret idag!

Jag älskar visserligen att jobba hemifrån, men det är trots allt en boost att få komma in till stan och träffa några av kollegorna på plats ibland. Bilen parkerade jag en bra bit ifrån kontoret. Ville ha en ursäkt att få den fina promenadvägen längs med Kungsholms Strand. Lagom till att jag började gå slutade det hällregna – som om det var menat för att jag skulle få en fin promenad!

Framme på kontoret möttes jag av alla kollegorna på väggen och jag tänkte på hur härligt det kommer vara när vi alla samlas samtidigt på kontoret igen. Det är nog fortfarande ett tag kvar dit, men oj vad vi ska fira då!

Jag hängde i våra kontorslokaler större delen av dagen…

… och fram emot lunchtid var det dags att köra veckans Tabata-pass. Under hela den här Corona-perioden har jag hållit i träningspass två gånger i veckan för de kollegor som har velat vara med. Min insikt från detta är hur fantastiskt smidigt och enkelt det är att bjuda in till träning och köra via videolänk. Finns liksom inga ursäkter!

Hemma igen har jag nu på kvällen förberett lite inför midsommar. Efterrätten har bakats och husvagnen har städats ur. I den ska nämligen några av våra gäster sova.

Ja, det var några snabba från idag!

Tags : Karins vardag

Lämna en kommentar

Annons
Annons