Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Semestern har börjat och jag njuter!

Glamping hemma

I helgen startade min semester och tack vare det magiskt varma vädret vi har nu har vi kommit bra in i semesterkänslan redan. Det är så härligt att hela familjen nu är lediga tillsammans!

Vi spenderade vår första gemensamma semesterdag i Vaxholm. Att bada var nödvändigt så vi mötte upp med kompisar och hängde på en strand intill Vaxholm.

Så skönt med salta bad och picnic-häng på stranden!

Så drog vi in till Vaxholm för att promenera på båtbryggan och äta glass. De tre pojkarna kollade helst in alla båtar medan flickan ville titta i bodarna på kläder och smycken.

Barnen och jag har valt att sova ute i trädgården både natten till lördag och söndag. Det är svårt att få ner temperaturen inne i huset och det bästa sättet för att få svalka på kvällen och natten är då att sova i vår paviljong.

Både jag och barnen älskar detta och de var galet uppspelta första kvällen när vi bäddade i ordning. Älskar att somna nära dem och skogen samt att vakna upp till trädgårdens alla ljud!

Ni som har hängt med här ett tag kommer kanske ihåg att jag och barnen har sovit i paviljongen tidigare somrar också? Här är ett inlägg från sommaren för två år sedan när vi gjorde det för första gången: jag kallar det för att tälta i trädgården. Här är ett annat inlägg från förra sommaren när vi gjorde det igen, sov i trädgården alltså.

Igår morse valde vi att ta bort madrassen och alla sängkläder för att låta paviljongen bli sitt vanliga jag. Det regnade natten till idag och då är det inte lika mysigt att sova där.

I övrigt dessa första dagar på semestern har vi njutit av trädgårdshäng och solnedgångar. Jag har planterat om våra luktärtor och plockat in fina blommor.

Tänk vad härligt man kan få ha det!

Lämna en kommentar

Annons
Annons