Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Sommarlov – nu har familjen äntligen sommarlov

Pannkakstårta

Sommarlov. När jag smakar på det ordet kommer så många fina och ljusa minnen upp. Som jag älskar denna tid på året och det är nästan som att jag blir som ett barn på nytt.

Barnen gick sina sista dagar i förskolan och skolan förra veckan och igår jobbade mannen sin sista dag innan semestern så nu har 3 av 4 i familjen sommarlov. Själv jobbar jag två veckor till innan jag går på ledighet, men redan nu har jag massor med sommarlovskänslor i kroppen. I tider som denna och jag jobbar mestadels hemifrån får jag hänga mycket med familjen ändå och jag tankar upp med sommarkänslor från trädgården så mycket jag kan.

Sommarlov och blommor på den blommiga duken

Sommarlov och blommor på den blommiga duken

Jag och dottern plockar in nya somriga blombuketter så gott som varje dag. På den blommiga duken på köksön står just nu vaser med liljekonvalj och rosa pelargon.

Vi njuter av bad och spring i vattenspridaren varje solig dag. Igår åkte jag och barnen till stranden och som de njöt av bad från bryggan och att leta efter fisk!

Pannkakstårta

När maken kom hem från jobbet igår kväll dukade vi fram en pannkakstårta i syrenbersån i trädgården och åt till middag. Den pannkakstårtan var vårt statement på att det nu är sommarlov. Älskade, fina tid på året – som vi njuter av detta!

Pannkakstårta

Pannkakstårta

Lovar att dela med mig av denna sockerfria pannkakstårta med hallon och blåbär inom kort. Så galet god var den och den fungerar ypperligt att äta som middag!

Lämna en kommentar

Annons
Annons