Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Veckans bästa ♥

Det är fredag kväll. Jag har sprungit till sjön och tillbaka, jobbat en hel dag från mitt hemmakontor, plockat ljuvliga liljekonvaljer i skogen och varit och hämtat hem veckans matranson från butiken. Fredagkvällen är här och helgkänslan börjar infinna sig. Härligt!

Här kommer denna veckans bästa.

Veckans bästa – vecka 23 2020

Veckans vackraste

Jag kan inte välja vad som är vackrast just nu, men kanske att purpurapeln i vår trädgård vinner. Den är av just den anledningen med på många av bilderna i detta inlägg.

Yoga i trädgården

Veckans träning

Jag har inte tränat inne på ett gym på tre månader nu. Fastän jag egentligen älskar att göra det saknar jag det faktiskt inte så mycket. Det finns så mycket att träna hemma och utomhus att jag klarar mig bra. Det blir sällan mer än 30 minuters träning för mig per dag, men det tillsammans med alla promenader jag gör är tillräckligt för att jag ska känna mig stark och pigg.

Måndag: Ett styrkepass som började med försök på chins, fortsatte med gummibandsträning och avslutades med att träna framför ett YouTube-pass.

Tisdag: Löpning 5 km

Onsdag: Tabata-pass med styrka och puls

Torsdag: Yoga

Fredag: Löpning 5 km

Galamiddag på förskolan

Veckans mysigaste

Igår kväll var vår 5-åring (snart 6 år) på galamiddag på förskolan. Så fint av förskolan att arrangera en kväll för de barn som slutar nu till sommaren. De fick äta 3-rätters och hade dans, mingel och tårta. Alla, både fröknar och barn, var uppklädda till tänderna och så fina. Som vår tjej hade pratat om denna galamiddag innan och så lång tid framöver vi kommer att få höra om den.

På väg till studenfest

Mysigt var det också att tidigare i veckan vara på firande av mitt kusinbarn som just har tagit studenten. Kul att träffa släkten även om vi såklart var tvungna att hålla avstånd.

Löpning i kjol

Veckans mest boostande

I veckan var det första gången för i år som jag  sprang barbent med kjol. Den känslan är verkligen boostande!

Middag med lax, jordnötssås och koriander

Veckans godaste

När sonen och jag var själva vid middagsbordet igår åt vi en middag som jag tyckte blev väldigt god. Jag bakade en lax i ugn och gjorde en jordnötssås. Till det serverade jag pitabröd, färsk koriander, tomat och hackade nötter.

Veckans mest inspirerande

Vi har nyligen skickat ut vår årliga stora kundundersökning på jobbet och fick det fina resultatet +55 i NPS av våra kunder i den. Så kul att de gillar vårt samarbete så starkt och att vi har så många grymma medarbetare som gör det möjligt!

Hallongrottor recept

Veckans mest lästa inlägg

Receptet med dessa ljuvliga och klassiska hallongrottor har fått många besökare. Hoppas att ni testar att baka dem!

Veckans mest gillade Instagram-bild

Löpning i kjol

Jag lade upp denna bild tidigare i veckan och skrev så här:

Yippie! Idag har jag haft premiär för barbent på löprundan! Alltså, den känslan att springa i löparkjol och linne klockan 06.30 på morgonen. Den är smått oslagbar!

🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Vad jag ser fram emot i helgen

Det kommer sannolikt bli en annorlunda Nationaldag imorgon lördag. Regnigt ska det bli också. Men jag kommer trotsa regnet och ge mig ut ändå. Så kanske jag bakar något till familjen senare på dagen.

Jag ser också fram emot min pappa som fyller år och att plocka ännu mer liljekonvaljer i skogen. Men först ska jag njuta av en lugn och skön fredagkväll med familjen.

Njut av din helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons